Brutálna Nikita po 28 rokoch! Spoznáte dnes ešte krásnu Anne Parillaud?

Spravili z nej európsku akčnú hviezdu a zároveň sex-symbol. Herečka Anne Parillaud žiarila v roku 1990 vo filme Brutálna Nikita od Luca Bessona.

16.10.2018 00:00
debata (3)
Herečka Anne Parillaud na otvorení Lumiere 2018... Foto: Reuters, EMMANUEL FOUDROT
Herečka Anne Parillaud na otvorení Lumiere 2018 Grand Lyon Film Festival. Herečka Anne Parillaud na otvorení Lumiere 2018 Grand Lyon Film Festival.

Od tohto momentu uplynulo už bezmála tridsať rokov a rodáčke z Paríža rovnaký vek pribudol – ale pri pohľade na ňu je celkom jasné, že mladistvé vyžarovanie a príťažlivosť sa jej darí udržiavať.

Anne Parillaud sa objavila počas víkendu na slávnostnom otvorení filmového festivalu Lumiére vo francúzskom Lyone. Medzi ďalšími hviezdami európskej kinematografie, ktoré kráčali po červenom koberci, bola napríklad Talianka Monica Bellucci, Španiel Javier Bardem či domáca legenda Jean Paul Belmondo.

zväčšiť Herečka Anne Parillaud na zábere z filmu... Foto: Reuters, Gaumont
Anne Parillaud Herečka Anne Parillaud na zábere z filmu Brutálna Nikita v roku 1990 (vľavo) a na zábere z festivalu Lumiére.

Parillaud stavila na typickú francúzsku eleganciu a obliekla si vzorovaný kabát, úzke čierne džínsy a prevesila ležérne kabelku cez hrudník. Hoci posledné roky takmer nenakrúca, medzi filmovými hviezdami sa stále nestratí. Potvrdzoval to aj záujem fotografov a novinárov.

Na festivale, ktorý vznikol v roku 2009, sa však jedna z veľkých hviezd ešte len objaviť má. Reč je o americkej herečke Jane Fonda, ktorá si príde osobne prevziať cenu za celoživotný prínos Lumiére Award. Nižšie si pozrite porovnanie Anne Parillaud v roku 1990 a v roku 2018.

Herec Christopher Lambert a jeho dámska...
Herečka Julie Ferrier.
+7Herečka Anne Parillaud na otvorení Lumiere 2018...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #herečka #Lumiere #hviezdy po rokoch #Anne Parillaud

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...