Táto žena nahradila Sophie Marceau! Lambert vyrazil do spoločnosti s milenkou

Ich manželstvo sa rozpadlo už v roku 2014, ale herca Christophera Lamberta nebolo dlho vídať v dámskej spoločnosti. Jeho ex Sophie Marceau toľko neotáľala.

15.10.2018 14:37
debata
Herec Christopher Lambert a jeho dámska... Foto: Reuters, EMMANUEL FOUDROT
Herec Christopher Lambert a jeho dámska spoločnosť. Herec Christopher Lambert a jeho dámska spoločnosť.

Po víkendovom otvorení filmového festivalu Lumiére vo francúzskom Lyone je však už jasné, že ani predstaviteľ legendárneho Highlandera sa nechystá zostať sám. Po jeho boku sa usmievala sympatická a pôvabná brunetka.

Reč je o Camille Ferranti, talianskej herečke, ktorú s Lambertom spojila najprv práca. Pri nej však, zdá sa, zďaleka nezostalo. Tridsaťdeväťročná herečka a jej kolega, starší o 22 rokov, údajne k sebe zahoreli vrúcnymi citmi.

Herec Christopher Lambert a jeho dámska...
Herečka Julie Ferrier.
+7Herečka Anne Parillaud na otvorení Lumiere 2018...

Je to pomerne čerstvá záležitosť, prvé momentky sa objavili len pred pár týždňami, paparazzovia ich pristihli pri romantickej večeri v Ríme. Samotná Ferranti neskôr zverejnila už niekoľko záberov s Christopherom Lambertom na svojom Instagrame. Po víkende a pózovaní na červenom koberci v Lyone je z nich však už oficiálny pár.

Dvojica si zahrala spolu v seriáli La dottoressa Gio, ktorý by mal mať premiéru v nasledujúcich týždňoch. Lambert bol v minulosti ženatý s herečkou Dianou Laneovou a následne s francúzskou hviezdou Sophie Marceauovou. Obe manželstvá sa však skončili rozvodom.

Herec Christopher Lambert a jeho bývalá... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Armani Privé - jar-leto 2014 - Paríž - Sophie Marceau Herec Christopher Lambert a jeho bývalá manželka Sophie Marceau na archívnom zábere.
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #láska #Lyon #Christopher Lambert #Camilla Ferranti

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....