Prijali ju medzi seba? Gaga po boku oscarovej Theronovej žiarila

Len nedávno ženy v šoubiznise oslavoval magazín Variety, v pondelok sa zase rozdávali ceny na 25. ročníku gala magazínu Elle. Medzi ocenenými sa ocitla Charlize Theron, Keira Knightley, ale aj Lady Gaga.

16.10.2018 14:30
debata
Herečka a speváčka Lady Gaga (vľavo) a herečka... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka a speváčka Lady Gaga (vľavo) a herečka Charlize Theron pózovali spoločne. Herečka a speváčka Lady Gaga (vľavo) a herečka Charlize Theron pózovali spoločne.

Práve speváčka Gaga je akýmsi nováčikom v skupine žien z filmovej brandže, keďže jej nedávne účinkovanie vo filme Zrodila sa hviezda zožalo obrovské nadšenie divákov aj kritikov po celom svete. Ako sa zdá, za jej prácu ju pochválila aj držiteľka Oscara Charlize Theron. Obe dámy si spoločne na evente zapózovali.

Herečka Yara Shahidi v kreácii Calvin Klein by...
Herečka Charlize Theron v kreácii Christian Dior.
+9Novinár Ronan Farrow (vľavo) a herečka Mia...

Gaga bola neprehliadnuteľná v pánskom nohavicovom kostýme v oversized veľkosti od Marca Jacobsa, kým Theron zostala tradične verná značke Christian Dior. Stále totiž patrí medzi jej ambasádorky. Aj ďalšie známe ženy počas galavečera však stavili na luxusnú módu.

Laureátka ocenenia Sarah Paulson si na seba vzala napríklad šaty z dielne značky Calvin Klein, ktoré aj vďaka výraznému strapcovému dekorovaniu boli neprehliadnuteľné. Britská herečka Keira Knightley stavila na veľmi ženský model šiat bez ramienok vo farbe holubičej sivej.

Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Marc... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Marc Jacobs. Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Marc Jacobs.

Cenu magazínu Elle pod názvom Elle Legendary Award si odniesla herečka a aktivistka Mia Farrow, ktorú prišiel podporiť syn Ronan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Lady Gaga #ocenenie #herečka #rola #Elle

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...