Krivky XL, stehno odhalené: Tu je dôkaz, že skrývať ho fakt nemusí, je sexy!

Často aj štíhle ženy majú problém s odhaľovaním kože vo výstrihoch či rozparkoch. Prípad modelky Ashley Grahamovej to však zjavne nebude.

18.10.2018 00:00
debata (2)
Topmodelka Ashley Graham v kreácii z kolekcie... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Ashley Graham v kreácii z kolekcie Michael Kors na jar a leto 2019. Topmodelka Ashley Graham v kreácii z kolekcie Michael Kors na jar a leto 2019.

Americká rodáčka sa objavila v utorok večer na akcii v New Yorku, ktoré si pod záštitu vzal dizajnér Michael Kors. Práve v kreácii z jeho kolekcie, určenej už na sezónu jar a leto 2019, sa objavila pred objektívmi.

Grahamovej voľba čierneho svetríka nad pupok a výraznej vzorovanej sukne s vysokým rozparkom bola neprehliadnuteľná. Rovnako ako odhalenie nahej kože a nôžky pod šatami.

Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee...
Topmodelka Ashley Graham v kreácii z kolekcie...
+4Herecký a manželský pár Neil Patrick Harris...

Nie je možné nevšimnúť si, že hoci patrí Graham medzi najbacuľatejšie celebrity tohto eventu, bola to práve ona, kto sa odhalenej kože vôbec nezľakol. Nezastavili ju ani krivky, ktorým médiá zvyknú dávať prívlastok XL.

Zároveň je však táto modelka aj dôkazom, že niet dôvodu, prečo by sa nemohla trošku pohrať s motívmi zvodnosti. Vyzerala skrátka skvelo. Medzi ďalšími hosťami bola napríklad indická herečka a modelka Priyanka Chopra, modelka Iman či herci Hugh Jackman a Naomi Watts.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #modelka #XXL modelka #Michael Kors #stehno #Ashley Graham

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...