Horor Halloween je späť po 40 rokoch: Takto zostarla jeho zvodná hviezda!

Mala sotva 19 rokov, keď sa objavila ako hlavná hrdinka v jednom z kultových hororov filmovej histórie. Herečka Jamie Lee Curtis sa vracia aj dnes a znovu čelí desivému zabijakovi.

18.10.2018 12:50
debata (1)
Herečka Jamie Lee Curtis na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Jamie Lee Curtis na premiére filmu Halloween v Los Angeles. Herečka Jamie Lee Curtis na premiére filmu Halloween v Los Angeles.

Päťdesiatdeväťročná hollywoodska hviezda sa v stredu večer objavila na premiére novinky Halloween – filmu, ktorý nesie rovnomenný názov ako jeho predchodca z roku 1978, ale dej posúva dopredu o celé desaťročia. Curtis sa však vracia ako postava Laurie Strodeovej, ktorá opäť čelí desivému mužovi s maskou Michaelovi Myersovi.

Herečka Jamie Lee Curtis má aj po šesťdesiatke...
Herečka Judy Greer (vľavo) a Andi Matichak...
+4Scenárista a herec Danny McBride (vľavo) a...

Na slávnostnej premiére sa okrem Curtisovej v dobrej nálade a s úsmevmi na tvárach objavili aj ďalší herci, ktorí si strihli úlohy v novinke. Scenáristicky sa pod ňu podpísal komik a herec Danny McBride a ten dokonca uviedol, že to bola pre neho veľká zábava a pocta kultovke.

Na stredajšej premiére si zástupcovia médií, ale aj verejnosť na internete nemohli nevšimnúť aj Curtisovej formu. A tiež poriadne odvážny dekolt, ktorý predvádzala v čiernom nohavicovom kostýme.

zväčšiť Herečka Jamie Lee Curtis na zábere z filmu... Foto: Reuters, Profimedia, koláž: Pravda.sk
Herečka Jamie Lee Curtis na zábere z filmu Halloween (1978) a na zábere z premiéry filmu Halloween (2018). Herečka Jamie Lee Curtis na zábere z filmu Halloween (1978) a na zábere z premiéry filmu Halloween (2018).

Z dcéry herca Tonyho Curtisa bola v 80-tych a 90-tych rokoch jedna zo sexbomb a idolov filmového plátna. Na tejto herečke je však zaujímavé aj to, že odmietla starnúť podľa hollywoodskych pravidiel a ako sama tvrdí, nepodstúpila žiadnu operáciu a dokonca si ani nefarbí vlasy. Možno aj preto však vyzerá tak príjemne a príťažlivo.

My prinášame na porovnanie aj zábery Jamie Lee Curtisovej, medzi ktorými je rozdiel 40 rokov. Tak čo poviete, zostarla pekne? My si myslíme, že jednoznačne áno!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Halloween #Jamie Lee Curtis #hviezdy po rokoch

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...