Kríza milencov? Katy Perry ako operená labuť na gala, Bloom prišiel až po nej

Známe tváre sa opäť zišli na galavečere organizácie amFAR. Tentoraz v Los Angeles. Nechýbali ani partneri Katy Perry a Orlando Bloom, spoločnej fotografii sa však pred fotostenou vyhli.

19.10.2018 13:00
debata
Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration Gala Los Angeles. Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration Gala Los Angeles.

Americkú speváčku dokonca na podujatie priviedol jej ochrankár celkom sólo. Perry mala na sebe oblečené belasé šaty s výrazným detailom pštrosieho peria v oblasti živôtika. Blondínka s kratučkými vlasmi sa usmievala do objektívov a pózovanie si užívala ako absolútna profesionálka.

Jej partner Bloom zavítal na podujatie o niečo neskôr a pred fotografov a novinárov sa tiež postavil sám. Dohady o tom, že by medzi milencami opäť čosi škrípalo, však nemajú miesto. Hollywoodsky pár sa aj v minulosti vyhýbal spoločnej prezentácii pred médiami. Jednu z mála výnimiek urobila pred pár týždňami v Monaku, kde sa tiež zúčastnili na charitatívnom gala.

Herec Orlando Bloom.
Modelka Heidi Klum prišla na akciu amfAR Gala...
+7Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration...

Akciu amFAR v Los Angeles prišli tentoraz podporiť aj známe dámy ako Rumer Willis, Victoria Justice či Heidi Klum. Práve posledná menovaná, nemecká modelka a televízna osobnosť, volila podobne dramatickú róbu ako Perry. S výrazným architekturálnym strihom. Išlo o dielo dizajnéra Zaca Posena.

V galérii si pozrite známe tváre na podujatí. Okrem spomenutých sa na galavečere objavila aj herečka Leslie Mann, spevák Robin Thicke s tehotnou partnerkou či speváčka Eve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #Los Angeles #Orlando Bloom #celebrity #amfar

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...