Ten úsmev povie všetko! Tehotná láska Robina Thickeho vyzerá nádherne

Dlho to vyzeralo, akoby ani nebola tehotná. Na modelke April Love Gearyovej, ktorá čaká už druhého potomka so spevákom Robinom Thickeom, však konečne jej "stav" vidieť.

20.10.2018 10:00
debata
Spevák Robin Thicke a jeho snúbenica April Love... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Spevák Robin Thicke a jeho snúbenica April Love Geary, ktorá čaká ich druhé spoločné dieťa. Spevák Robin Thicke a jeho snúbenica April Love Geary, ktorá čaká ich druhé spoločné dieťa.

Mladá kráska sa objavila po boku svojho snúbenca a životného partnera na štvrtkovom gala v Los Angeles. Akciu amFAR si užili spoločne s Thickeom a šťastne pózovali fotografom ako budúci dvojnásobní rodičia.

Geary sa obliekla do róby z dielne Atelier Patty Ang, ktorá zdôraznila jej tehotenské obliny. Pod modrou látkou sa už jasne črtalo zaobľujúce sa bruško.

Herec Orlando Bloom.
Modelka Heidi Klum prišla na akciu amfAR Gala...
+7Speváčka Katy Perry na akcii amfAR Inspiration...

Dvadsaťtriročná modelka by mala aj tentoraz priviesť na svet dievčatko, so spevákom známeho hitu Blurred Lines majú pritom spolu už dcérku Miu. Štyridsaťjedenročný hudobný interpret a umelec je však aj otcom syna Juliana, osemročného chlapca, ktorého mamou je herečka Paula Patton.

Práve s ňou strávil Thicke niekoľko rokov v manželstve a dokonca dlhý čas predtým aj spolu randili. Zoznámili sa totiž počas strednej školy. Napriek tomu však táto „veľká“ láska nevydržala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Robin Thicke #krivky #obliny #April Love Geary

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...