Bolo by hriechom nechváliť sa takou manželkou! Veď bola Miss World

Modelka Taťána Gregor Kuchařová sprevádzala svojho manžela, Ondřeja Gregora Brzobohatého, na premiére muzikálu Legenda menom Holmes.

21.10.2018 11:00
debata (1)

Pod novým predstavením je podpísaný práve Brzobohatý nielen ako autor hudby, ale aj textov a libreta. Slávnostná premiéra sa konala v Hudobnom divadle Karlín a hlavné postavy v muzikáli stvárňujú české hviezdy ako Vojtěch Dyk, Ivana Chýlková či Jaroslava Kretschmerová.

Taťána Gregor Kuchařová  a jej manžel, Ondřej... Foto: Profimedia
Taťána Gregor Kuchařová Taťána Gregor Kuchařová a jej manžel, Ondřej Gregor Brzobohatý na premiére muzikálu Legenda menom Holmes.

Krásna blondínka si pred objektívmi s manželom vymenila niekoľko bozkov a následne už ruka v ruke zamierili do dovadelnej sály. Na premiéru zvolila elastické šaty s čierno-bielym vzorom, ktoré veľmi efektne obopínali jej dokonalé krivky.

Rodáčka z Trnavy, ktorá však vyrastala v českom Opočne, sa v roku 2006 ako 18-ročná stala Miss World. V poľskej Varšave vtedajšia Miss Českej republiky porazila svojich 104 konkurentiek z celého sveta. Po víťazstve v Miss World sa Kuchařová naplno vrhla do sveta modelingu, natočila množstvo reklám a klipov a tiež absolvovala herecké kurzy. Účinkovala v mnohých rôznych šou, objavila sa vo filme aj v televíznom seriáli. Venuje sa charite.

V roku 2016 sa Kuchařová vydala za hudobníka Ondřeja Brzobohatého Gregora, syna populárneho herca Radoslava Brzobohatého a herečky Hany Gregorovej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Taťána Gregor Kuchařová #Ondřej Gregor Brzobohatý #Legenda menom Holmes

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...