Smatanová v zlate na móle, Hablovičová očarená v hľadisku: To bola šou!

Okolo prehliadok Borisa Hanečku je vždy veľké haló a tiež záujem. Počas štvrtkového programu si prišli jeho kolekciu na akciu Fashion LIVE! 2018 pozrieť mnohé známe tváre.

19.10.2018 14:17
debata (7)
Na prehliadku Borisa Hanečku sa prišla pozrieť... Foto: Ján Zemiar
Na prehliadku Borisa Hanečku sa prišla pozrieť aj jeho múza Lucia Hablovičová. Na prehliadku Borisa Hanečku sa prišla pozrieť aj jeho múza Lucia Hablovičová.

Nechýbala ani Hanečkova múza Lucia Hablovičová, ktorú dizajnér už roky oblieka napríklad na Ples v opere, ale aj na iné príležitosti. Po skončení šou nešetrila chválami.

„Bola to jedna nádherná kolekcia, jedna z najlepších Borisových, aké som videla. Naozaj je vidieť, že je neskutočne vyzretý a posúva sa každým rokom ďalej. Čakám, kam to ešte pôjde,“ uviedla pre TV Pravda niekdajšia modelka a moderátorka, ktorá dnes podniká a venuje sa aj charitatívnym aktivitám.

Video

Na móle našla niekoľko šiat, pri ktorých si vraj povedala slovko wau. Na najbližší ples do opery si však žiadne z nich nevezme. „Určite nepôjdem v nich, lebo už boli na prehliadke,“ uviedla s úsmevom (viac vo videu).

Na móle sa, mimochodom, objavila ako modelka aj speváčka Zuzana Smatanová – ďalšia z Hanečkových múz. Dizajnér tiež na prehliadku exkluzívne povolal Michaelu Hlavačkovú, Sašu Gachulincovú a Denisu Dvončovú so Zuzanou Mačasovou.

Speváčka Zuzana Smatanová ako modelka na... Foto: Tomáš Gál
Speváčka Zuzana Smatanová ako modelka na prehliadke Borisa Hanečku. Speváčka Zuzana Smatanová ako modelka na prehliadke Borisa Hanečku.

Medzi hosťami akcie sa objavila aj riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková či modelky Linda Nývltová a Barbora Bakošová. Módnu obec zastúpila aj štylistka Zuzana Kanisová alebo modelingový expert Miro Šimonič.

Veľkým lákadlom podujatia bola aj prehliadka dámskej bielizne od českej dizajnérky Terezy Vu, ktorej patril slot o ôsmej hodine večer. Priestory Starej tržnice sa každou hodinou plnili viac a viac a vrcholom bola práve prezentácia kolekcie Au (od Aurum – zlato) od Borisa Hanečku.

V rámci podujatia však nastala aj netradičná a nie práve príjemná situácia, keď sa niektorí hostia pobrali preč ešte pred samotnou šou. Dôvodom mal byť nedostatok miest na sedenie.

Celebritná lekárka Alena Pallová (vľavo) a...
Niekdajšia vicemiss Barbora Bakošová.
+9Moderátorka a štylistka Barbara Jagušák...
Spoločná kolekcia Dany Vody a Borisa Hanečku...
Spoločná kolekcia Dany Vody a Borisa Hanečku...
+10Spoločná kolekcia Dany Vody a Borisa Hanečku...
Modelky v kolekcii Marcela Holubca W pod názvom...
Modelky v kolekcii Marcela Holubca W pod názvom...
+18Manekýni v kolekcii Marcela Holubca W pod...
Modelky na prehliadke Doroti Vojtkovej počas...
Modelky na prehliadke Doroti Vojtkovej počas...
+18Modelky na prehliadke Doroti Vojtkovej počas...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Zuzana Smatanová #Boris Hanečka #celebrity #Lucia Hablovičová #hostia #Fashion LIVE! 2018

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....