Do Paríža s nimi, tlieskala Müllerová. Za módou priletela aj polonahá blogerka

Neskrývali nadšenie. Známe slovenské moderátorky Soňa Müllerová a Emma Tekeylová mali vždy k móde blízko a tak nemohli chýbať na piatkovej akcii Fashion LIVE! 2018.

20.10.2018 15:32
debata (6)
Moderátorka Soňa Müllerová (vľavo) a jej... Foto: Ján Zemiar
Moderátorka Soňa Müllerová (vľavo) a jej kolegyňa a kamarátka Emma Tekelyová. Moderátorka Soňa Müllerová (vľavo) a jej kolegyňa a kamarátka Emma Tekelyová.

Obe dámy, ktoré kedysi sprevádzali program v Slovenskej televízii a zostali verné moderovaniu až dodnes, zavítali na šou Marcela Holubca či Martina Hrču, ktorí predstavili autorské kolekcie v Starej tržnici. „Bolo to úžasné. Pokojne by to mohlo ísť rovno do Paríža,“ glosovala nadšená Müllerová obe kolekcie. Jej dobrá kamarátka Tekeylová, ktorá kedysi pracovala ako modelka, súhlasne pokývala hlavou.

Moderátorka Soňa Müllerová (vľavo) a jej...
Celebritná lekárka Alena Pallová.
+8Štylistka Zuzana Kanisová nechýbala ani na...

Známe moderátorské tváre doplnili zostavu prominentov z oblasti domáceho šoubiznisu či módy, ktorí sa prišli pozrieť na záverečný prehliadkový deň. Ani tentoraz medzi nimi nechýbala napríklad riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, štylistka Zuzana Kanisová či moderátorka Barbara Jagušák Heribanová. Zo zahraničia priletela domov a na Fashion LIVE! zamierila aj slovenská topmodelka Barbora Brušková.

Topmodelka Barbora Brušková. Foto: Ján Zemiar
Topmodelka Barbora Brušková. Topmodelka Barbora Brušková.

Pozornosť na seba strhla aj blogerka Alex Wortex, ktorá odhalila fotografom prsia. Tie však neboli tentoraz podstatné – Wortex bola totiž chodiacou „reklamou“ dizajnéra Pavla Dendisa a obliekla si dramatický a priam divadelný model s krídlami z jeho kolekcie Mutant – absolventskej kolekcie na VŠMU. Dendisa, ktorý sa na akcii predstavil v stredu s novou kolekciou Slzavé údolie, v závere večera vyhlásili aj za Fresh dizajnéra roka a získal prémiu 1000 eur na ďalšiu tvorbu.

Blogerka Alex Wortex v kreácii z kolekcie... Foto: Ján Zemiar
Alex Wortex Blogerka Alex Wortex v kreácii z kolekcie Mutant od Pavla Dendisa, ktorý získal titul Fresh Designer na akcii Fashion LIVE! 2018.

Trojdňový maratón Fashion LIVE! poznačil incident zo štvrtkového dňa, keď jedna z organizátoriek žiadala pozvané známe tváre, aby opustili rezervované sedadlá vo VIP zóne. Bulvár si na tom, samozrejme, zgustol, keďže medzi týmito celebritami bola napríklad niekdajšia tvár z titulnej strany Vogue Linda Nývltová či bývalá Miss, modelka a šéfka módneho magazínu Barbora Franeková.

Hovorí sa, že každá akcia potrebuje aspoň jeden dobrý škandál – v tomto prípade je to však škoda. Zbytočne to odlákava pozornosť od módy, ktorá bola na Fashion LIVE! skvelá Galérie si pozrite nižšie. O kolekciách môžete čítať na Žena.pravda.sk v sekcii Móda.

Modelky v kolekcii Marcela Holubca W pod názvom...
Modelky v kolekcii Marcela Holubca W pod názvom...
+18Manekýni v kolekcii Marcela Holubca W pod...
Spoločná kolekcia Dany Vody a Borisa Hanečku...
Spoločná kolekcia Dany Vody a Borisa Hanečku...
+10Spoločná kolekcia Dany Vody a Borisa Hanečku...
Modelky na prehliadke Doroti Vojtkovej počas...
Modelky na prehliadke Doroti Vojtkovej počas...
+18Modelky na prehliadke Doroti Vojtkovej počas...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Emma Tekelyová #Soňa Müllerová #Fashion LIVE! 2018 #Barbora Brušková

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...