Zo šialenej Phoebe z Priateľov je seriózna dáma! Starne bez hystérie a nosí čiernu

Dlhé roky poznali diváci herečku Lisu Kudrow ako bláznivú Phoebe Buffatovú zo seriálu Priatelia (1994 - 2004).

23.10.2018 03:06
debata

Pred kamerami ju charakterizoval nielen špecifický humor, ale aj svojský zmysel pre módu. Pred kamerami sa zjavovala v šialených kreáciách, ktoré hýrili všetkými farbami.

Lisa Kudrow na udeľovaní cien Marka Twaina. Foto: SITA/AP, Owen Sweeney
Lisa Kudrow Lisa Kudrow na udeľovaní cien Marka Twaina.

Časy seriálovej Phoeby sú dávno minulosťou, no pre herečku je práve táto postava jej najslávnejšou, hoci seriál sa prestal nakrúcať v roku 2004. 55-ročná seriálová hviezda sa z času na čas ukáže na spoločenských podujatiach či premiérach v Los Angeles, medzi stálice červených kobercov ako jej slávnejšia kolegyňa – Jennifer Aniston, však nepatrí.

Priatelia (1994) Foto: Warner Bros.
David Schwimmer Priatelia (1994)

Aktuálne prijala pozvanie a prišla na udeľovanie prestížnej ceny Marka Twaina za americký humor, ktoré sa konalo vo Washingtone. Cenu síce nezískala ona, ale jej herecká kolegyňa Julia Louis-Dreyfus, na červenom koberci si však zapózovala aj Lisa Kudrow.

Žiaden šialený „look“ však nepredviedla. Naopak. 55-ročná herečka prišla pred objektívy v čiernom nohavicovom kostýme, blond vlasy si nechala rozpustené a padali jej voľne na plecia.

Sympatická hviezda s plynúcim časom nebojuje zubami-nechatmi, naopak, starne celkom prirodzene, pokojne a bez hystérie. Kudrow žije v manželstve s Michelom Sternom od roku 1995, z ktorého pochádza jedno dieťa. Škandály ju roky obchádzajú, k obetiam paparazzov nikdy nepatrila. Užíva si svoj život v ústraní, z ktorého si občas vyjde pred objektívy fotografov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Lisa Kudrow #cena Marka Twaina

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...