Trapas? Od hlavy po päty rovnaké! Julia Roberts a jej dvojička na gala

Oscarová herečka Julia Roberts (50) si vyšla do spoločnosti, zúčastnila sa udeľovania cien magazínu InStyle, ktoré sa konalo v Los Angeles.

24.10.2018 00:00
debata

Hviezda romantických komédií ako Notting Hill či Nevesta na úteku prišla pred objektívy celá v levanduľovej. Navyše, po jej boku stála žena, ktorá mala na sebe identické oblečenie. Ťažkú hlavu si však z toho slávna hviezda nerobila, naopak, usmievala sa od ucha k uchu. Išlo totiž o zámer.

Julia Roberts (vľavo) a Elizabeth Stewart... Foto: TASR/AP, Richard Shotwell
Julia Roberts Julia Roberts (vľavo) a Elizabeth Stewart pózuje počas 4. ročníka odovzdávania výročných cien InStyle Awards v Los Angeles.

Julia Roberts aj Elizabeth Stewart, ktorá je vychytenou módnou stylistkou starajúcou sa aj o šatník Robertsovej, získali počas večera prestížne ocenenia. A tak sa obliekli identicky – do nohavicových kostýmov vo fialovom odtieni. Aj účesy mali veľmi podobné, k svojim outfitom zvolili obe aj okuliare s výrazným čiernym rámom. Udeľovanie cien si tak obe dámy užili s humorom.

Jennifer Aniston počas 4. ročníka odovzdávania...
 Laura Harrier pózuje počas 4. ročníka...
+4Lilly Collins pózuje počas 4. ročníka...

Okrem spomínaných dám sa na červený koberec postavili aj ďalšie hollywoodske hviezdy – Jennifer Aniston, ktorá stavila na neutrálnu čiernu. Mladučná herečka Lilly Collins zasa prišla v zaujímavej, zeleno-čiernej kombinácii, ktorá jej odhaľovala bruško. Medzi hosťami sa objavila aj hviezda seriálu Klinika Grace, Ellen Pompeo.

Lilly Collins pózuje počas 4. ročníka... Foto: TASR/AP, Jordan Strauss
Lilly Collins Lilly Collins pózuje počas 4. ročníka odovzdávania výročných cien InStyle Awards v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Julia Roberts #InStyle Awards

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...