Stále blond a stále stojí za pohľad! Eva Vejmělková vyrazila na premiéru

Režisér Dušan Rapoš má na konte novú filmovú rozprávku - Keď draka bolí hlava. Po premiére v Bratislave nasledovala tá pražská. A tá bola nabitá hviezdami - v hľadisku si ju spolu s divákmi pozrel aj Karel Gott s celou rodinou.

26.10.2018 00:00
debata

Pred fotografmi nechýbal ani režisér, ktorého sprevádzala jeho manželka, herečka Eva Vejmělková. Vždy, keď sa sympatická blondínka objaví v spoločnosti, čo nebýva často, má o záujem médií postarané. Sexidolov bývalého Československa jednoducho stále ľudí zaujíma.

Eva Vejmělková a Dušan Rapoš na premiére... Foto: Profimedia
Eva Vejmělková a Dušan Rapoš Eva Vejmělková a Dušan Rapoš na premiére rozprávky Keď draka bolí hlava.

Hviezda filmov ako Fontána pre Zuzanu či Jak básníkům chutná život, ktorá už o pár mesiacov oslávi okrúhlu 50-ku, prišla na premiéru v jej obľúbenej čiernej. Šaty so štedrým výstrihom jej siahali pod kolená a cez plecia mala prehodené čierne sako. Blond vlasy mala herečka tento raz upravené do väčších vĺn a tie jej rozpustené padali na plecia. Sympatický úsmev nestráca ani s pribúdajúcim vekom. Manželia si spoločne zapózovali pred obektívmi a následne už zamierili do kinosály.

Herečka žije pokojným rodinným životom mimo fotoobjektívov, venuje sa psychologickej praxi a výchove dvoch dcér. Okrem toho napísala pred dvoma rokmi aj knihu Růžové moře, tá sa však s veľkým úspechom nestretla.

Rozprávka Keď draka bolí hlava sa k slovenským divákom dostala vo štvrtok. "Je to klasická rozprávka pre celú rodinu, žiadne motorky, žiadne lietadlá, lietajú tam len draci a po cestách chodia kočiare a nie autá,“ priblížil Rapoš.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Vejmělková #Dušan Rapoš #Keď draka bolí hlava

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...