Mórová na premiére filmu prekvapila: Tvár bez mejkapu, styling ako z nákupu

Aj herečku Dianu Mórovú bolo možné stretnúť minulý týždeň na premiére filmu Bohemian Rapsody, ktorý do slovenských kín vstúpi vo štvrtok 1. novembra.

29.10.2018 16:00
debata (4)
Herečka Diana Mórová vyzerala, že si na... Foto: CINEMART
Herečka Diana Mórová vyzerala, že si na premiéru odskočila z nákupov. Herečka Diana Mórová vyzerala, že si na premiéru odskočila z nákupov.

Známa členka SND a televízna hviezda v šou Česko Slovensko má talent sa zaradila do zoznamu prominentných tvárí, ktoré si prišli pozrieť novinku o živote speváka Freddieho Mercuryho. Lenže, narozdiel od väčšiny prítomných dám bola známa ryšavka priam neprehliadnuteľná. Alebo skôr prehliadnuteľná?

Herečka Karin Haydu (vľavo) a jej kolegyňa...
Moderátorka Soňa Müllerová na premiére filmu...
+13Moderátorka Barbora Rakovská.

Herečka si do kina vyrazila takmer bez mejkapu, na čo je síce možno zvyknuté jej blízke okolie alebo kolegovia v hereckej šatni, nie však verejnosť a médiá. V prvom momente ju mnohí ani nespoznávali. Aj celkové ladenie jej outfitu bolo veľmi ležérne. Zdalo sa, akoby návštevu slávnostnej premiére spojila rovno s nákupom v potravinách o dve poschodia nižšie.

Každopádne, hoci stylingom tentoraz veľmi neoslnila – jedno sa hrdinke seriálov Panelák či filmu Rivers of Babylon nedá uprieť. Stále vyzerá veľmi mladistvo a sviežo a pri pohľsde na ňu by len málokto tipoval, že vo februári oslávila 48. narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #bez mejkapu #vzhľad #Diana Mórová #Bohemian Rapsody

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...