Šťastný Tomeček po boku novej lásky: Jeho polovička zvádza krivkami!

Nie je to prvýkrát, čo sa spolu objavili v spoločnosti, ale rozhodne aj tentoraz zaujali. Spevák Samuel Tomeček vzal na premiéru sexi priateľku.

30.10.2018 10:50
debata
Spevák Samuel Tomeček prišiel na premiéru s... Foto: CINEMART
Spevák Samuel Tomeček prišiel na premiéru s novou priateľkou Sophie. Spevák Samuel Tomeček prišiel na premiéru s novou priateľkou Sophie.

Blondínka Sophie je po boku niekdajšieho superstaristu už od leta. Oficiálne ich vzťah potvrdil spevák začiatkom augusta, keď zverejnil fotku zo spoločnej dovolenky. Už vtedy nemohli mnohí prehliadnuť, že vysokú a dlhonohú plavovlásku obdarila príroda poriadne bujnými ženskými krivkami.

Tie neušli pozornosti okolia ani na minulotýždňovej premiére filmu Bohemian Rapsody, kde sa dvojica objavila v zozname prominentných hostí. Hoci si Sophie obliekla blúzku zapnutú až po krk, jej kypré tvary neprehliadol nik.

Herečka Karin Haydu (vľavo) a jej kolegyňa...
Moderátorka Soňa Müllerová na premiére filmu...
+13Moderátorka Barbora Rakovská.

Tomeček, ktorý predtým tvoril niekoľko rokov pár so svojou manažérkou Kristínou Mohrovou, sa spokojne usmieval od ucha k uchu. „Je to čerstvé, pár mesiacov, ale bývame spolu,“ citoval ho týždenník Šarm.

Na hudobnej premiére v bratislavskom kine sa objavil aj ďalší nový párik domáceho šoubiznisu. Herečka Zuzana Vačková celkom prvýkrát vzala na spoločenskú akciu priateľa Petra. Na fotografiách s ňou však nepózoval, len niektorým médiám sa podarilo dvojicu zachytiť v momentkách počas príchodu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #krivky #priateľka #Samuel Tomeček

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...