Tvár poznačená vojnou! Britskú krásku zmenili maskéri, to musíte vidieť

Má na konte niekoľko mimoriadne zaujímavých úloh. Aj tá najnovšia, vo filme Private War, nezapadne prachom. Herečka Rosamunde Pike sa v nej zmenila na nepoznanie.

04.11.2018 01:00
debata
Herečka Rosamund Pike na premiére filmu A... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Rosamund Pike na premiére filmu A Private War v Londýne. Herečka Rosamund Pike na premiére filmu A Private War v Londýne.

Britská rodáčka, ktorá zaujala svojou porcelánovou pleťou a dokonalou krásou už vo filme Pýcha a predsudok či Pokánie, sa objavuje v úlohe skutočnej ženy – vojnovej korešpondentky Marie Colvinovej.

Jej život bol plný nebezpečenstva, ale niekedy to, čo prežívala v duši, bolo omnoho bolestivejšie ako zranenia, ktoré získala v práci. Colvin zomrela v roku 2012.

Herečka Rosamund Pike na zábere z filmu A... Foto: Aviron Pictures
Herečka Rosamund Pike na zábere z filmu A Private War. Herečka Rosamund Pike na zábere z filmu A Private War.

Pike sa pre rolu nechala maskovať a pridali jej pár rokov – okrem pokožky zničenej slnkom a prachom, či šedivých vlasov to bola aj páska cez oko, ktorú takmer celý film nedá dolu z tváre.

Herečka len nedávno uviedla novinku aj v rodnom Londýne, kde bola neprehliadnuteľná – na červených kobercoch totiž patrí medzi najpríťažlivejšie a najštýlovejšie hviezdy dneška.

Tentoraz sa jej podarilo zaujať kreáciou Givenchy Haute Couture a veľmi minimalistickým, priam prísnym účesom uhladených vlasov okolo hlavy.

zväčšiť Herečka Rosamund Pike na premiére filmu A... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Rosamund Pike na premiére filmu A Private War v Londýne. Herečka Rosamund Pike na premiére filmu A Private War v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #maskovanie #skutočný príbeh #Rosamunde Pike

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...