Kardashianka vytasila dekolt v šatách z archívu, Hayek sa tentoraz zahalila

Už niekoľko rokov sa v Los Angeles koná podujatie, na ktorom sa pod záštitou značky Gucci oceňujú umelci zo sveta filmového aj toho výtvarného. Ani tentoraz pri tom nechýbali hviezdy, žiarila Salma Hayek či Dakota Johnson, prišla aj Courtney Love alebo Zoe Kravitz.

05.11.2018 10:00
debata
Herečka Salma Hayek stavila na zlaté šaty. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Salma Hayek stavila na zlaté šaty. Herečka Salma Hayek stavila na zlaté šaty.

Na akciu LACMA Art + Film Gala v Los Angeles dorazil aj režisér Guillermo del Toro, ktorého predstavitelia organizátora ocenili za výnimočný filmový prínos. Dá sa len špekulovať, či sa na pocte pre mexického rodáka nepodieľala aj herečka Salma Hayek – tiež známa Mexičanka.

Hayek je už roky životnou partnerkou Francoisa Henri-Pinaulta, ktorý na čele firmy Kering spoluvlastní niekoľko slávnych módnych, kozmetických či klenotníckych značiek. Gucci je jednou z nich.

Paris Jackson na podujatí LACMA Art + Film Gala...
Finančník Francois-Henri Pinault a jeho...
+4Hudobník Jared Leto dorazil na LACMA Art + Film...

Nie je žiadnym tajomstvom, že z 51-ročnej herečky sa stala chodiaca reklama jednotlivých módnych domov Keringu a hviezdy status či sila celebrity sa vždy počíta. Na sobotňajšej akcii sa však do kúskov Gucci obliekla väčšina pozvaných.

Kým mnohé známe tváre siahli po aktuálnych kolekciách, televízna celebrita Kim Kardashian sa rozhodla pre vintage model značky Gucci – odvážne čierne šaty s padnutým riaseným živôtikom a odhaľujúce bujný výstrih.

Televízna celebrita Kim Kardashian. Prišla bez... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Televízna celebrita Kim Kardashian. Prišla bez manžela Kanye Westa. Televízna celebrita Kim Kardashian. Prišla bez manžela Kanye Westa.

Už spomenutá Hayek v tomto smere svojich obdivovateľov (a najmä obdivovateľov jej dekoltu) sklamala. Bola zahalená od hlavy až po päty do zlatej kreácie, ktorá jej zvýrazňovala štíhly driek. Medzi pozvanými sa objavila aj dcéra Michaela Jacksona Paris či hudobník Jared Leto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek #Kim Kardashian #Gucci #Paris Jackson #umenie #Guillermo del Toro

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...