Móda z cien MTV: Utopená Cabello, Dua Lipa v najkratšej mini, aké poznáte!

Na vyhlásení európskych hudobných cien stanice MTV, ktoré sa konalo v nedeľu večer v španielskom Bilbao, žiarilo niekoľko speváčok.

05.11.2018 11:25
debata
Speváčka Dua Lipa pózuje v minikreácii Saint... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Speváčka Dua Lipa pózuje v minikreácii Saint Laurent. Speváčka Dua Lipa pózuje v minikreácii Saint Laurent.

Nepochybne k nim patrí kráska známa pod menom Dua Lipa. Mladučká speváčka hitov IDGAF či New Rules sa objavila pred objektívmi v kreácii Saint Laurent – trblietavých minišatách s výrazným florálnym motívom. Zaujala však aj dĺžkou tejto kreácii – vyzeralo to, že ide o najkratšie šaty, aké ste kedy videli. Lipe však mimoriadne pristali.

Britská topmodelka Jourdan Dunn na vyhlásení...
Herečka Lindsay Lohan na vyhlásení cien MTV...
+11Speváčka Dua Lipa pózuje v minikreácii Saint...

Úspech za úspechom žne americká speváčka s kubánskou krvou v žilách Camilla Cabello. Na módnom poli to však nie vždy platí. Tentoraz vyzerala v kreácii Alex Perry vyzerala na slávnostnom gala akoby utopená. Dĺžka sukne mala byť o pár centimetrov kratšia, aby sa tomu vyhla, ale aj celkový strih červeného modelu akosi hviezde nesvedčal. Cabello má často pri výbere garderóby problém, že volí kúsky, ktoré jej pridávajú roky. A nepôsobia vôbec mladistvo.

Zvodná a pritom elegantná bola modelka a speváčka Sofia Reyes, ktorá si na galavečer obliekla minišaty v bielej farbe s potlačou čiernych bodiek. Model s transparentnou vrstvou na bielom podklade fungoval na jednotku, pomohlo aj úderné líčenie s červeným rúžom na perách a jednoduchým účesom.

Camila Cabello počas udeľovania MTV Europe... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Camila Cabello Camila Cabello počas udeľovania MTV Europe Music Awards v Bilbao.

Už tradične na predvádzanie svojich vnád stavila americká raperka Nicki Minaj, ktorú obliekli štylisti do trblietavého body zvýrazňujúceho masívny dekolt a doplnili ho veľkou priehľadnou sukňou so zatkávaným lurexovým vláknom.

Medzi hosťami sa objavila aj americká speváčka Janet Jackson, ktorej styling sa posledné mesiace nesie v atmosfére eklektického mixu etnických prvkov a streetovej módy. Tentoraz to boli maskáčové nohavice doplnené károvanou sukňou, čiernym plášťom a topom s logom hostiteľa – televízie MTV. Ďalšie pozvané hviezdy si pozrite v galérii.

Herečka Hailee Steinfeld sprevádzala aj... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Hailee Steinfeld sprevádzala aj hudobným programom a celým večerom. Herečka Hailee Steinfeld sprevádzala aj hudobným programom a celým večerom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #Camilla Cabello #Dua Lipa #MTV Europe Music Awards 2018

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...