Návrat na červený koberec! Krásna McAdams je späť, Lana del Rey sklamala

Oceňovali vedcov, ale prišli aj filmové hviezdy. Na siedmom ročníku Breakthrough Prize Awards, ktorá rozdávali v centre NASA, sa objavila napríklad aj Rachel McAdams.

06.11.2018 00:00
debata
Herečka Rachel McAdams sa objavila na... Foto: SITA/AP, Peter Barreras
Herečka Rachel McAdams sa objavila na galavečere v kreácii Rami Kadi Couture. Herečka Rachel McAdams sa objavila na galavečere v kreácii Rami Kadi Couture.

Kanadská rodáčka, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch Game Night alebo Sherlock Holmes, predstúpila pred objektívy po viac ako polročnej prestávke. Všimlo si to aj viacero amerických médií, ktoré podujatie mapovali.

Tridsaťdeväťročná McAdams stavila na róbu Rami Kadi Couture a predviedla svoju príťažlivú figúru. Počas galavečera odovzdávala McAdams jednu z cien a doplnila tak zoznam hviezdnych hostí, ktorí odmeňovali výskumníkov a vedcov.

Herečka Thandie Newton v kreácii Schiaparelli.
Herec Eddie Redmayne.
+7Speváčka Lana Del Rey.

Medzi pozvanými sa tento rok objavili aj dve držiteľky Oscara – herečky Lupita Nyong'o a Julianne Moore. Prvá menovaná stavila na zlaté šaty Oscar de la Renta, druhá na obľúbenú čiernu a elegantnú večernú kreáciu.

Trošku prekvapením bola speváčka Lana Del Rey, ktorá bola asi jedinou dámou v ležérnej a dennej garderóbe. Kým ostatné pozvané ženy sa obliekli do veľkolepých večerných modelov, ona si vzala semišové nohavice, károvanú bundu a biely top.

Speváčka Lana Del Rey. Foto: SITA/AP, Peter Barreras
Speváčka Lana Del Rey. Speváčka Lana Del Rey.

Sprievodcom slávnostného vyhlásenia sa stal muž, ktorý mal dočinenia s modernými technológiami na filmovom plátne – reč je o Piercovi Brosnanovi, ktorého preslávila najmä rola Jamesa Bonda. Na akcii mu spoločnosť, ako inak, robila jeho manželka Keely Shaye Smith.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #návrat #Lana del Rey #Rachel McAdams

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...