Kráľovná aj holohlavá vrahyňa na premiére! Pridala sa k nim kráska naostro

Aj do slovenských kín vstupuje novinka Dievča v pavúčej sieti. Pokračovanie osudov Lisbeth Salanderovej z kníh Stiega Larssona malo premiéru v New Yorku.

06.11.2018 10:00
debata
Zľava: Herečky Sylvia Hoeks, Claire Foy a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sylvia Hoeks, Claire Foy a Andreja Pejic Zľava: Herečky Sylvia Hoeks, Claire Foy a Andreja Pejic na premiére filmu Dievča v pavúčej sieti.

Na červenom koberci nechýbala hlavná predstaviteľka v podaní britskej herečky Claire Foyovej, ale ani holandská herečka Sylvie Hoeks či topmodelka Stella Maxwell. Pozornosti si každá ukradla kúsok.

Foy, držiteľka cena Emmy za výkon v seriáli The Crown, stavila na červené šaty Valentino s výrazným opaskom a pôsobila tentoraz výrazne démonickejšie a drsnejšie než zvyčajne. To však možno povedať o celom osadenstve.

Herečka Sylvia Hoeks v kreácii Saint Laurent.
Herečka Claire Foy a režisér Fede Alvarez na...
+4Zľava: Herečky Sylvia Hoeks, Claire Foy a...

Napríklad taká Hoeks, ktorú preslávilo účinkovanie v druhom Blade Runnerovi, stále predvádza svoje nakratučko ostrihané vlasy. V šatách Saint Laurent to bol veľmi zaujímavý vizuálny aj štylistický kontrast.

Po boku dvojice ostrieľaných herečiek sa postavila aj Andreja Pejic – kedysi modelka a tiež muž, model Andrej Pejic. Po zmene pohlavia sa z Andreja stala Andreja a jeho androgýnny vzhľad jej priniesol aj menšiu rolu v novom filme.

Modelka Stella Maxwell prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Stella Maxwell Modelka Stella Maxwell prišla na premiéru v saku bez akéhokoľvek zvršku pod ním.

Premiéru filmu si nenechala ujsť ani topmodelka Stella Maxwell, ktorú tento týždeň čaká veľkolepá prehliadková šou Victoria's Secret. Životná partnerka herečky Kristen Stewartovej provokovala od prvej minúty. Na akciu totiž zavítala v saku, pod ktorým zjavne nemala žiaden iný zvršok. A nechala ho rozopnuté.

Novinka prichádza do slovenských kín vo štvrtok a je otázne, či ešte bude rezonovať toľko ako pred pár rokmi iné hollywoodske spracovanie od Davida Finchera s herečkou Rooney Maraovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Andreja Pejic #Stella Maxwell #Lisbeth Salander #Claire Foy #Sylvie Hoeks

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...