Krások ako maku, zatienila ich polonahá dcéra Madonny! Neprekážali ani chlpy

Záplava vychytených modeliek sa zišla v pondelok večer v New Yorku na už 15. ročníku vyhlásenia cien Rady amerických módnych dizajnérov. Pozornosť si však ukradla dáma z celkom iných kruhov.

06.11.2018 15:02
debata (7)
Modelka a celebrita Lourdes Leon, dcéra... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a celebrita Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny predviedla neoholené nohy aj chlpaté podpazušie. No bola krásna. Modelka a celebrita Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny predviedla neoholené nohy aj chlpaté podpazušie. No bola krásna.

Popularita potomkov slávnych hviezd, ktoré sa často ocitnú v modelingu zo dňa na deň v top-špičke neobišla ani túto dámu – reč je o Lourdes Leonovej, inak dcére speváčky Madonny.

Najstarší potomok slávnej kráľovnej popu je plodom Madonninho vzťahu s osobným trénerom kubánskeho pôvodu Carlosom Leonom. Lourdes porodila speváčka ako jedno zo svojich dvoch biologických detí v roku 1996.

Modelka Toni Garrn v šatách značky Brock...
Modelka Shanina Shaik prišla v šatách Carolina...
+11Krásna Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny.

Pozornosť a záujem médií sprevádzal toto dievča s olivovou pokožkou od najútlejšieho veku a hoci sa Lourdes niekoľko rokov pozornosti novinárov vyhýbala, na nedávnom týždni módy v New Yorku sa vrátila vo veľkom štýle. Pozývali ju na prehliadky, v jednej sa dokonca predstavila ako modelka a na akcii CFDA tiež prišla ako skutočná módna nadšenkyňa.

Nevšimnúť sa nedalo, že Leonovej spod priehľadných bielych šiat Luar vykúka bradavka jedného prsníka. Azda ešte viac však pútali pozornosť nohy s jemnými chĺpkami. Malú húštinu má 22-ročná tmavovláska aj v podpazuší a už sa vďaka tomu viackrát ocitla na stránkach bulváru a spoločenských rubrík.

Krásna Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Krásna Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny. Krásna Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny.

Diskusia o tom, či sa ženy majú depilovať alebo nie, sa rozvírila po tom, ako sa niekoľko hollywoodskych hviezdičiek bez depilácie objavilo na verejných podujatiach. Je asi celkom jasné, že dcéra slávnej popovej divy je v tábore tých, ktorí sú proti.

Bez ohľadu na to, čo si o jej ochlpení svet myslí, však uznať treba jedno – Lourdes vyrástla na skutočnú krásavicu a jej pohľad veľkých očí a plné pery by dokázali omámiť nejedného muža. Na pondelňajšom evente jej však nerobil spoločnosť žiaden potenciálny partner, ale dizajnér Raul Lopez, ktorý je zakladateľom značky Luar.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Lourdes Leon #Madonna #ochlpenie #depilácia #CFDA

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...