Nádherná Kravitzova dcéra na premiére! Prišiel aj Jude Law či Rowlingová

Do kín prichádza ďalší film zo série Fantastické zvery podľa knihy Joanne K. Rwolingovej. Vráti sa v ňom Eddie Redmayne, ale na premiére v Paríži žiarila aj herečka Zoe Kravitz.

09.11.2018 16:02
debata (2)
Herečka Zoe Kravitz a jej partner Karl Glusman. Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Herečka Zoe Kravitz a jej partner Karl Glusman. Herečka Zoe Kravitz a jej partner Karl Glusman.

Dcéra slávneho rockera Lennyho Kravitza sa objavila na červenom koberci ako jedna z členiek hereckého osadenstva. Vo filme si totiž zahrala rolu Lety Lestrangeovej. Pozornosť fotografov sa však v tomto prípade sústredila aj na pôvab hollywoodskej hviedzdičky. Kravitz vyzerala na premiére skrátka očarujúco.

Drobnú herečku obliekol módny dom Saint Laurent. Zoe Kravitz má s firmou podpísaný kontrakt na propagáciu kozmetickej línie Yves Saint Laurent Beauty, ale zároveň je aj dobrou priateľkou dizajnéra Anthonyho Vacarella. Šaty na slávnostný večer jej zhotovil na mieru.

Herec Eddie Redmayne a jeho manželka Hannah...
Herec Jude Law.
+7Herec Callum Turner na premiére filmu...

Spoločnosť Kravitzovej robil na červenom koberci jej priateľ a snúbenec Karl Glusman. Okrem tejto dvojice sa pred fotografov postavil aj Eddie Redmayne s manželkou Hannah (v kreácii Dior Couture) či samotná spisovateľka Joanne K.Rowling s manželom Neilom Murrayom.

Parížsku premiéru snímky Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny nevynechal ani herec Jude Law či herečka Katherine Waterston. Neprehliadnuteľný zostal Ezra Miller. Americký herec sa totiž navliekol do originálnej kreácie. V galérii sa pozrite, akej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Saint Laurent #Zoe Kravitz #snúbenec #Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...