Otecko Fašiang so sexy priateľkou na žúre: Túto mini treba strážiť!

Hoci profesionálny rozvrh má herec Marek Fašiang celkom plný vďaka seriálu Oteckovia, vo štvrtok večer si našiel čas aj na zábavu.

10.11.2018 12:00
debata
Herec Marek Fašiang a jeho partnerka Laura na... Foto: Profimedia
Marek Fašiang a jeho partnerka Laura Herec Marek Fašiang a jeho partnerka Laura na párty Yves Saint Laurent Beauty Club.

Známu tvár z obrazoviek televízie Markíza zachytili objektívy počas párty pod logom slávnej francúzskej značky YSL, konkrétne jej kozmetickej línie. Hoci niet pochýb, že aj Fašiang dbá o svoj vzhľad – tentoraz si asi viac prišla na svoje jeho priateľka Laura.

S ikonickým červeným rúžom na perách bolo celkom jasné, že na tejto adrese je správne. Popri kultovej kozmetike sa niesol večer aj v znamení známych vôní – medzi nimi Black Opium, ktorej tvárou sa nedávno stala herečka Zoe Kravitz či pánskej Y.

zväčšiť Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: Marko Iglic pre YSL
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (v strede) s topmodelkou Barborou Bruškovou (vpravo) a kamarátkou. Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (v strede) s topmodelkou Barborou Bruškovou (vpravo) a kamarátkou.

Hostia akcie si však určite nemohli nevšimnúť aj sexy outfit, aký Laura Gavaldová na podujatie zvolila. Predpísaný „dress-code“ sa niesol v znamení čiernej a rock chic a tak siahla po zvodnom tope, koženkovej minisukni a saku.

Práve sukňa bola v tomto prípade tým najodvážnejším kusom stylingu. Pri pohľade na Fašiangovu partnerku bolo jasné, že na jej dĺžku musí dávať naozaj dobrý pozor. Nebola však jediná. Medzi pozvanými hosťami sa to odvážnymi stylingami len tak hemžilo.

Spomedzi známych tvárí si podujatie užila aj Karolína Chomisteková, Katarína Štumpfová či Emma Drobná alebo Barbara Jagušák Heribanová.

Do klubu krásy pod skratkou YSL zamierila aj... Foto: YSL
Katarína Štumpfová Do klubu krásy pod skratkou YSL zamierila aj Katarína Štumpfová (vpravo) - v sprievode kamarátok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mini #párty #priateľka #Yves Saint Laurent #Marek Fašiang

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...