Jessica Alba v záplave krások bez konkurentky! Ach, ten jej dekolt

Bol to večer najkrajších hollywoodskych herečiek. Na červenom koberci sa míňali hviezdy ako Jennifer Garner, Jessica Alba, Olivia Culpo či Zoe Saldana. Pred objektívy ich prilákalo gala podujatie Baby2Baby.

12.11.2018 00:00
debata

46-ročná Garner zvolila elegantnú čiernu róbu, ktorá na sexi krivky trojnásobnej mamy nijako zvlášť neupozorňovala. Herečka sa roky pridŕža konzervatívneho štýlu obliekania, na červené koberce len zriedkakedy zvolí extravagantnejší či farebnejší model. Napriek čiernej farbe vyzerala exmanželka Bena Afflecka vynikajúco, jej štíhlej postave rovný strih šiat lichotil.

Jennifer Garner na gala podujatí  Baby2Baby v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Garner Jennifer Garner na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.

Spokojnosť v tvári podčiarkoval aj jej krásny úsmev – a Garner naň má aj veľmi dobrý dôvod. Pred pár týždňami svetom obletela správa, že po svojom boku má nové muža, Johna Millera, ktorý riadi spoločnosť vlastniacu 50 reštaurácií s názvom CaliBurger. Podľa amerických médií s ním herečka randí už 6 mesiacov.

Jessica Alba na gala podujatí  Baby2Baby v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jessica Alba Jessica Alba na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.

Vo februri sa krásna Jessica Alba stala po tretí raz mamou, na svet priviedla syna Hayesa. Užívala si materskú dovolenku a spoločenským podujatiam sa skôr vyhýbala. Tento raz urobila výnimku a pred objektívy prišla v plnej kráse. Čierne šaty štedro odhaľovali jej sexi dekolt, ktorý slávna herečka hrdo vystavila pred objektívmi. Jednoduchý účes, príjemný mejkap a jemné náušnice jej večerný look vhodne dopĺňali. Alba nemala konkurentku.

Jenna Dewan na gala podujatí  Baby2Baby v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jenna Dewan Jenna Dewan na gala podujatí Baby2Baby v Culver City.

Nie na čiernu, ale na snehovú bielu stavila ďalšia výrazná tmavovláska, herečka a niekdajšia tanečnica, Jenna Dewan. V bielom overale jej nebolo čo vyčítať. Rovnako ako herečke Olivii Munn, ktorá na červený koberec prišla v oranžovej róbe so zaujímavým vrchým dielom – ten jej veľmi zvodne odhaľoval ramená. Všetky hviezdy si pozrite v našej galérii.

Jenna Dewan na gala podujatí  Baby2Baby v...
Zoe Saldana na gala podujatí  Baby2Baby v...
+5Amy Adams na gala podujatí  Baby2Baby v Culver...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner #Jessica Alba #Zoe Saldana #Olivia Culpo

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...