Babišová verzus Trumpová v Paríži: Veď vyzerali ako z kopírky!

Vyzerá to akoby sa dohodli. Prvá dáma USA Melania Trump a česká "pani premiérová" Monika Babišová sa počas návštevy Francúzska stretli vo Versailles a vyzerali ako z kopírky.

13.11.2018 12:37
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je taaak hezkashe is soooo beautiful #chateauversailles #melaniatrump #lunch #paris #specialday

Príspevok, ktorý zdieľa Mona (@monikababisova),

Poukázala na to samotná Babišová, ktorá na svojom konte na Instagrame zverejnila záber priamo z Versailles. V jednej z historických sál si zapózovala po boku slovinskej rodáčky a manželky najmocnejšieho muža planéty. Zhodou okolností v takmer rovnakých šatách.

Obe dámy stavili na sivú farbu a elegantný strih, ktorý pripomína povojnovú éru 20. storočia. Takmer identický bol detail viazačky okolo krku. V prípade Trumpovej siluetu ešte predeľoval tenučký opasok v identickom vyhotovení ako materiál šiat. Obe dámy volili čierne lodičky – kým Trumpová stavila na modernú a nadčasovú klasiku, Babišová siahla po kúsku evokujúcom spomenutú retro náladu.

Prvá dáma Francúzska Brigitte Macron (vľavo) a...
Prvá dáma Francúzska Brigitte Macron (druhá...
+5Český premiér Andrej Babiš a jeho manželka...

Štyridsaťštyriročná blondínka Monika Babišová sa však dostala do centra pozornosti ešte raz počas tejto oficiálnej návštevy Francúzska. Podarilo sa jej to v sobotu večer počas slávnostnej večere v múzeu Orsay, kde sprevádzala svojho manžela Andreja Babiša.

Pani premiérová stavila na model červených šiat s odhalenými ramenami v decentnom lodičkovom výstrihu. Model siahal tesne pod kolená a plnil prísne pravidlá etikety, pričom zároveň pôsobil veľmi elegantne a vkusne. Niet pochýb o tom, že Babišovej šatník tvoria mimoriadne luxusné kúsky. Konieckoncov, veď len kabelka Bottega Veneta, ktorú si na túto večeru vzala, stojí približne 700 eur. Zahanbiť sa však nedali ani ďalšie „prvé dámy“. Pozrite si viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #šaty #Paríž #podobnosť #Melania Trumpová #Monika Babišová

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...