Móda z cien country: Krásne róby, rozparky aj nežná hviezda Luskáčika

Vyhláseniu cien Country Music Awards patril stredajší večer v americkom Nashville. Hoci väčšina mien amerických superhviezd country našincovi nič nehovorí, pri móde môžeme poukázať aj na také.

15.11.2018 13:00
debata
Tehotná speváčka Carrie Underwood a jej manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tehotná speváčka Carrie Underwood a jej manžel Mike Fisher. Tehotná speváčka Carrie Underwood a jej manžel Mike Fisher.

Na červenom koberci nechýbali mená ako Bebe Rexha, Kelsea Ballerini či Jennifer Nettles, ktorá je už inventárom podobných hudobných ocenení. V prípade módneho stylingu bolo jasné jedno – kým páni boli ležérni, niekedy možno až príliš, dámy stavili na veľkolepé kreácie, večerné šaty či modely s opulentným dizajnom a strihom.

Speváčka Jennifer Nettles prišla v šatách Uel...
Speváčka Maren Morris.
+12Herečka Alicia Witt.

Napríklad tehotná speváčka Carrie Underwood stavila na kvetinami vyšívanú večernú toaletu s dlhými rukávmi, ktorá pomerne jase zvýraznila jej materské obliny. Po jej boku sa spokojne usmieval budúci otec – hokejista Mike Fisher.

Spomenuté speváčka Rexha a Ballerini tiež siahali po veľkolepých róbach. Prvá menovaná si obliekla trblietavú kreáciu s rozparkom od značky Coach. Bolo to pompézne, no zároveň decentné a elegantné. V prípade Ballerini trošku neposedne a masívne pôsobila sukňa magentovej róby s výrazným srdcovým výstrihom.

Herečka Mackenzie Foy v kreácii Miu Miu. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Mackenzie Foy v kreácii Miu Miu. Herečka Mackenzie Foy v kreácii Miu Miu.

Županový model šiat zvolila na galavečer Rita Wilson, manželka herca Toma Hanksa. Obliekla ju návrhárka Jenny Packham a výsledný dojem neurazil. Ale oblečenú sme ju už videli aj lepšie.

Mladosť, jemnosť a tiež hravosť v kombinácii materiálov predviedla na šatách Miu Miu mladučká herečka Mackenzie Foy, ktorú diváci môžu vidieť vo filme Luskáčik a štyri kráľovstvá. Šaty pošívané krištáľmi a lemované pštrosím perím dokonalo súznili s jej vekom a jemnosťou.

Speváčka Bebe Rexha prišla v šatách Coach. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Bebe Rexha prišla v šatách Coach. Speváčka Bebe Rexha prišla v šatách Coach.

Zaujímavé variácie na večernú garderóbu predviedla hudobníčka Kasey Musgraves. Ako jedna z mála siahla po nohaviciach. Najprv to bola čierna kombinácia z dielne značky Versace, neskôr ju vymenila za žiarivú oranžovú, elastické legínsy a svetrík doplnený sakom. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carrie Underwood #Kacey Musgraves #Bebe Rexha #Country Music Awards

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...