Večer top hviezd Hollywoodu! Dramatická Gaga, zvodná Weisz a nežná Stone

Na červenom koberci sa zlietol takmer celý Hollywood. Oscarom ovenčené hviezdy aj seriálové stálice sa míňali pred objektívmi počas udeľovania Governors Awards v Hollywoode.

19.11.2018 11:20
debata

Akcii, v rámci ktorej sa udeľujú výnimočné ocenenia Americkej filmovej akadémie a ktoré označujú aj ako „prvé“ Oscary, nedali košom krásky ako Nicole Kidman, Lady Gaga, Emma Stone, Rosamunde Pike, Emily Blunt či Lupita Nyong'o.

Lady Gaga počas udeľovania Governors Awards v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lady gaga Lady Gaga počas udeľovania Governors Awards v Hollywoode.

Zopár hviezd stavilo počas večera na farby či róby v odleskoch zlatej a striebornej, ale väčšina krások pred fotografov zavítala v čiernej či bielej róbe. Lady Gaga, ktorá nedávno očarila vo filme Bradleyho Coopera Zrodila sa hviezda, prišla v dramatickej róbe Valentino, ktorá jej štedro odhaľovala dekolt. Speváčka sa vrátila k výraznému „looku“, kedy si svoju výraznú blond hrivu nechala padať na plecia a oči si zvýraznila čiernymi linkami.

Lupita Nyong'o na udeľovani  Governors... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lupita Nyong'o Lupita Nyong'o na udeľovani Governors Awards v Los Angeles.

Naopak, na kontrastnú bielu róbu značky Tom Ford stavila Oscarom ovenčená Lupita Nyong'o (35), ktorá okrem krásnej róby predviedla aj zaujímavý účes ozdobený bielymi stužkami či výrazné diamantové náušnice, ktoré sa jej hompáľali na ušiach. Svoj vzhľad ešte podčiarkla aj rúžom v odtieni lesklej fialovej.

Emma Stone počas udeľovania Governors Awards v... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Emma Stone Emma Stone počas udeľovania Governors Awards v Hollywoode.

Na čiernu farbu sa spoľahla ďalšia držiteľka Oscara, ktorá dorazila na udeľovanie cien do Hollywoodu, Emma Stone. Krásna ryšavka prišla pred objektívy v čiernych šatách Louis Vuitton so zlatou a striebornou aplikáciou v časti dekoltu, štíhly driek ešte zvýraznil aj tenučký opasok, ktorý zdobil jej šaty.

Herečka Nicole Kidman v róbe Rodarte počas...
 Lily Collins počas udeľovania Governors Awards...
+21Herečka Carey Mulligan v kreácii Dolce & Gabbana.

Krásna čiernovláska Rachel Weisz stavila na elegantnú čiernu, jej šaty značky Brock mali jednoduchý strih, ktorý ozvláštnili drobné gombíky na prednom diele šiat, výstrih ponúkol pohľad na zvodné poprsie čerstvej mamy.

Herečka Rachel Weisz počas udeľovania Governors... Foto: Reuters
Rachel Weisz Herečka Rachel Weisz počas udeľovania Governors Awards v Hollywoode.

Čestné ceny za celoživotné dielo si v rámci desiateho ročníka Governors Awards prevzali dlhoročný publicista Stevena Spielberga Marvin Levy, klavirista a skladateľ Lalo Schifrin a herečka Cicely Tyson. Manželia Kathleen Kennedy a Frank Marshall, ktorí sa venujú produkcii, dostali Irving G. Thalberg Memorial Award.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Emily Blunt #Rachel Weisz #Emma Stone #Governors Awards

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...