Ako hrdličky aj po 35 rokoch! Hawn s Russellom vyrazili na premiéru

Patria medzi najstabilnejšie páry Hollywoodu a zdá sa, že ich láska neslabne ani po toľkých rokoch. Veď sa len pozrite!

20.11.2018 08:30
debata
Herečka Goldie Hawn a jej životný partner Kurt... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Goldie Hawn a jej životný partner Kurt Russell na premiére The Christmas Chronicles v Los Angeles. Herečka Goldie Hawn a jej životný partner Kurt Russell na premiére The Christmas Chronicles v Los Angeles.

Herečka Goldie Hawn a jej životný partner Kurt Russell vyrazili na filmovú premiéru novinky The Christmas Chronicles. Na prvý pohľad bolo zjavné, že si túto chvíľu užívajú spoločne a že si stále užívajú jeden druhého.

Herecký pár je pritom spolu už 35 rokov. Hawn začala žiť s Russellom v roku 1983 a odvtedy sú nerozluční. Sympatického herca, ktorý sa objavil napríklad vo filme Strážcovia galaxie 2, považujú za svojho otca aj herečkine deti Kate Hudson a Oliver Hudson. Ich biologickým otcom je herec a hudobník Bill Hudson.

Herec Oliver Hudson, syn slávnej herečky Goldie... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Oliver Hudson, syn slávnej herečky Goldie Hawnovej na premiére. Herec Oliver Hudson, syn slávnej herečky Goldie Hawnovej na premiére.

Bol to však práve Russell, ktorý sa o obe deti postaral, keď boli ešte celkom malé a keď Hawn zostala s oboma ako dvojnásobne rozvedená hollywoodska herečka.

Vo filmovej novinke The Christmas Chronicles z produkcie stanice Netflix sa pritom stretol herec Russell práve s adoptívnym synom Oliverom. Obaja si vo filme zahrali. Na červenom koberci zapózovali sólo aj spoločne. Herečka Goldie Hawn, ktorá je držiteľkou Oscara a má na konte množstvo zaujímavých filmových úloh, sa spokojne a hrdo usmievala. Ako sa už viackrát vyjadrila, jej rodina je veľmi súdržná a práve to na nej najviac miluje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #pár #Goldie Hawn #Oliver Hudson #Kurt Russell

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...