Tehotná vojvodkyňa Meghan žiarila na umeleckom gala. Zabavili ju aj Take That

Charitatívne podujatia majú v britskej kráľovskej rodine na programe dňa so železnou pravidelnosťou a v pondelok večer sa takto pomáhalo znovu. Vojvodkyňa Meghan a princ Harry spoločne podporili umelcov.

20.11.2018 11:20
debata (10)
Vojvodkyňa Meghan predviedla zaobľújúce sa... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan predviedla zaobľújúce sa bruško v tope Safiyaa.

Kráľovský pár, ktorý je od májovej svadby v centre záujmu, dorazil na predstavenie Royal Variety of Performance – galavečer, výťažok z ktorého pomáha umelcom v núdzi v celej Británii. Pohľady a objektívy sa celkom prirodzene sústredili predovšetkým na príťažlivú vojvodkyňu. Od nedávnej návštevy Austrálie a Nového Zélandu sa trošku zmenila.

Princ Harry a jeho manželka Meghan počas...
Vojvodkyňa Meghan v rozhovore s časťou členov...
+3Vojvodkyňa Meghan predviedla zaobľújúce sa...

Ak máme byť presní, podrástla. V dlhej čiernej sukni a tope od značky Safiyaa predviedla 37-ročná Meghan rastúce bruško. Tehotenstvo oznámil Kensingtonský palác pred vyše mesiacom. Už počas návštevy protinožcov bolo vidieť na americko-kanadskej (bývalej) herečke, že sa začína jemne zaobľovať. Teraz jej pár centimetrov v drieku ešte pribudlo.

Kým jej švagriná, vojvodkyňa Kate prežila prvé dve tehotenstvá mimo očí verejnosti a trápili ju tehotenské nevoľnosti, Meghan zatiaľ svoj stav zvláda zjavne dobre a s úsmevom. Hollywoodske úsmevy rozdávala aj na londýnskom podujatí.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan v rozhovore s časťou členov... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan v rozhovore s časťou členov skupiny Take That - zľava: Gary Barlow, Jason Orange a Mark Owen. Vojvodkyňa Meghan v rozhovore s časťou členov skupiny Take That - zľava: Gary Barlow, Jason Orange a Mark Owen.

Fotografi budúcu mamičku zvečnili aj v rozhovore s členmi formácie Take That, Garym Barlowom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom. Tí si zavtipkovali aj na adresu princa Harryho. „Opýtajte sa manžela na to, ako pre nás hral na tamburínu,“ povedal údajne vojvodkyni Barlow. Mal na mysli nahrávku Sing, v ktorej sa druhorodený syn princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany objavil ako účinkujúci.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #bruško #Take That #vojvodkyňa Meghan

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...