Kráska z Deadpoola po boku milovaného muža: Reynolds to veru nie je!

Fanúšikovia komiksového žánru v kinách ju poznajú ako lásku nezničiteľného a poriadne humorne cynického Deadpoola. Na akciu International Emmy Awards však prišla Morena Baccarin so skutočným mužom svojho života.

20.11.2018 15:50
debata
Morena Baccarin a jej manžel Ben McKenzie... Foto: SITA/AP, Amy Sussman
Morena Baccarin a jej manžel Ben McKenzie prišli na vyhlásenie cien spoločne. Morena Baccarin a jej manžel Ben McKenzie prišli na vyhlásenie cien spoločne.

Asi nikoho neprekvapí, že ním nie je herec Ryan Reynolds, s ktorým si zahrali spoločne v oboch filmoch o maskovanom superhrdinovi so znetvoreným telom a tvárom. Jedno však platí aj v tomto prípade. Je to tiež jej kolega.

Baccarin je už niekoľko rokov partnerkou herca Bena McKenzieho, s ktorým sa spoznali pri nakrúcaní seriálu Gotham. Iskra vraj medzi nimi preskočila takmer okamžite a hoci bola herečka ešte v tom čase vydatá, čoskoro už nasledoval rozvod a plnohodnotné vloženie sa do nového zväzku.

Herečka Dana Delany.
Dánska herečka Connie Nielsen.
+3Herec Tony Shalhoub a jeho manželka Brooke Adams.

Dvojica, ktorá spolu stihla medzitým splodiť aj potomka a zosobášiť sa, prišla podporiť svojich hereckých kolegov z rozličných krajín a kontinentov na 46. ročník International Emmy Awards, ktorý sa konal v New Yorku.

Samozrejme, nechýbali pri tom ani ďalšie známe seriálové či filmové tváre, medzi nimi napríklad Dánka Connie Nielsen známa z Gladiátora či Dana Delany, ktorá si zahrala v Zúfalých manželkách či Providence.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pár #Morena Baccarin #galavečer #Ben McKenzie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...