Vojvodkyne v uliciach Londýna: Každá inde, šaty podobné! Ktorá boduje viac?

Dohodli sa vari? Počas stredajšieho dňa sa v rôznych kútoch Londýna objavili kráľovské nevesty. A div sa svete, zvolili aj podobnú garderóbu.

22.11.2018 10:00
debata (5)
zväčšiť Vojvodkyne Meghan (vľavo) a Kate sa v jeden deň... Foto: SITA/AP
Vojvodkyne Meghan (vľavo) a Kate sa v jeden deň objavili v podobných farbách. Vojvodkyne Meghan (vľavo) a Kate sa v jeden deň objavili v podobných farbách.

Manželku princa Harryho, vojvodkyňu Meghan privítali v komunitnom centre Hubb Community Kitchen, kde si dokonca vyskúšala svoje schopnosti zvŕtania sa v kuchyni. Jej švagriná Kate, manželka princa Williama, sa len o pár hodín neskôr zúčastnila na podujatí v laboratóriách londýnskej univerzity.

Zaujímavé v prípade oboch dám je, že volili veľmi podobnú garderóbu. Farebný tón šiat, ktorý si obliekli do relatívne slnečného londýnskeho počasia, bol takmer totožný.

Vojvodkyňa Meghan prichádza na návštevu...
Vojvodkyňa Meghan prichádza na návštevu...
+6Vojvodkyňa Meghan si v Hubb Community Kitchen...

Vínovočervená na šatách a kabáte, v ktorom sa objavila Meghan, boli v jej prípade pomerne novou módnou voľbou. Americko-kanadská herečka zvyčajne siaha po iných farbách, prípadne dekoratívnych vzoroch v čiernobielej kombinácii.

U Kate sme na podobný odtieň zvyknutí, dokonca sa znovu objavila v šatách, ktoré už na sebe mala. Zhodou okolností tiež jemnej vínovej farby.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy... Foto: SITA/AP, Arthur Edwards
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy University College London v Londýne. Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy University College London v Londýne.

Kým tehotná Meghan už neskrýva svoje bruško a mamičkovské obliny, jej švagriná je po aprílovom pôrode opäť v ukážkovej forme a predvádza štíhlu siluetu aj nohy. Vy si môžete zahlasovať, ktorá sa vám viac páči vo vínových „tónoch“…

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #anketa #garderóba #vínová #vojvodkyňa Meghan

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...