Kidman bilancovala kariéru! Šušká sa o ďalšom Oscarovi aj seriálovom hite

Hoci pri pohľade na ňu by to nik nepovedal, herečka Nicole Kidman má už právo bilancovať. Urobila tak aj v Londýne v stredu večer.

23.11.2018 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman na akcii BAFTA. V kreácii... Foto: Joel C Ryan
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman na akcii BAFTA. V kreácii Michael Kors.

Austrálska rodáčka a oscarová hviezda sa na akcii, pod ktorú sa podpísala organizácia BAFTA, zúčastnila na panelovej diskusii o jej kariére a najvýraznejších momentoch jej hereckého života.

Kidman bola pre zástupcov Britskej filmovej a televíznej akadémie veľmi prirodzenou voľbou. Vo veku 51 rokov stále patrí medzi najvyťaženejšie herečky súčasnosti a dokáže balansovať medzi účinkovaním v komerčných, kriticky kladne prijímaných, ale aj nezávislých projektoch.

Len nedávno blondínka dotočila druhú sezónu seriálu Veľké malé klamstvá. Za prvú sériu žali jeho hrdinky jedno ocenenie za druhým, v druhej sérii sa ku nim pridala Meryl Streep a výsledok uvidia diváci HBO už o pár mesiacov.

Rok 1989: Herečka Nicole Kidman vo filme Úplné...
Rok 1990: Herečka Nicole Kidman vo filme...
+22Rok 1996: Herečka Nicole Kidman v snímke...

„Pýtajú sa ma už na tretiu sériu. Myslím si, že by bolo naozaj ťažké dať celú skupinu herečiek dohromady znovu. Ale inak by som to urobila s veľkou radosťou,“ komentovala pre magazín Variety Kidman.

Do kín sa už čoskoro dostanú jej dva nové filmy, Destroyer a Boy Erased. V prípade druhého menovaného sa dokonca šušká o ďalšej oscarovej nominácii pre 51-ročnú Kidmanovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #nakrúcanie #Nicole Kidman #BAFTA #Veľké malé klamstvá

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...