Česká misska ako nahá v róbe za 19-tisíc eur! A Blanarovičová sa zahalila

Nielen slovenská módna scéna v posledných dňoch žila. V susednom Česku zorganizovala vlastnú veľkú večernú prehliadku značka Poner. Pozvala celebrity a obliekla misskovské krásky.

23.11.2018 09:30
debata
Bývalá česká Miss a modelka Nikol Švantnerová v... Foto: Profimedia
Nikol Švantnerová Bývalá česká Miss a modelka Nikol Švantnerová v kreácii Poner za viac ako 19-tisíc eur.

Jednou z nich je aj bývalá kráľovná krásy Nikol Švantnerová, ktorá s ateliérom spolupracuje už dlhší čas. Zaujímavosťou bolo, že pre stredajší večer urobila to, čomu sa väčšina celebrít snaží vyhýbať – obliekla si už druhýkrát rovnaký model.

Išlo o superluxusné šaty pošívané brusenými kamienkami od Preciosy, v ktorých sa Švantnerová v lete objavila na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Slovenská rodáčka Yvetta Blanarovičová. Foto: Profimedia
Slovenská rodáčka Yvetta Blanarovičová. Slovenská rodáčka Yvetta Blanarovičová.

Priehľadný model v hodnote viac ako 19-tisíc eur by však bol hriech obliecť si len raz. Brunetka ho teda najprv predviedla pozvaným hosťom na móle a následne v ňom korzovala aj na párty po prezentácii.

Medzi hosťami nechýbala ani slovenská herečka Yvetta Blanarovičová, ktorá tentoraz prekvapivo nestavila na odhalený a zvýraznený dekolt. Päťdesiatpäťročná rodáčka z Bojníc zostala zahalená v kabáte lemovanom kožušinou.

Herečka Hana Vágnerová bola vďaka svojim šatám... Foto: Profimedia
Herečka Hana Vágnerová bola vďaka svojim šatám neprehliadnuteľná. Herečka Hana Vágnerová bola vďaka svojim šatám neprehliadnuteľná.

Pozoruhodný model však mali možnosť vidieť novinári aj hostia na herečke Hane Vágnerovej. Blondínka známa napríklad aj z jojkárskeho seriálu Odsúdené stavila na večernú róbu, ktorú však zdobili vzory a ĺa sprejové grafiti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #prehliadka #móda #Yvetta Blanarovičová #Hana Vagnerová #Poner #Nikol Švantnerová

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...