Priehľadné šaty, cyklistické legínsy: Cibulková prekvapila. Ako sa vám páči?

Tenistka Dominika Cibulková už viackrát svojím stylingom presvedčila, že je pre ňu veľkou inšpiráciou Kim Kardashian. Často ju vidieť v elastických kúskoch, nosí atypické dĺžky šiat či odevy transparentné.

23.11.2018 13:49
debata (20)
Tenistka roka 2018 Dominika Cibulková. Foto: SITA, Diana Černáková
Dominika Cibulková Tenistka roka 2018 Dominika Cibulková.

Aj vo štvrtok večer na vyhlásení ankety Tenista roka nenechala 29-ročná športovkyňa, ktorá si prišla prevziať titul najlepšej ženskej hráčky roka, nič na náhodu. A jasná inšpirácia sa zaprieť nedala.

Cibulková, ktorej styling pravidelnej pripravuje Andrej Kusalik, si na seba obliekla netradičnú kombináciu krátkych šiat s asymetrickým lemom sukne a k tomu krátke legínsy, ktoré mnohí prirovnávajú ku kedysi takým populárnym cyklistickým šortkám. Pod priehľadným čiernym materiálom kúsku z dielne Roberto Cavalli sa jasne črtala hladká čierna podprsenka.

Tenistka roka 2018 Dominika Cibulková sa stala... Foto: TASR, Pavol Zachar
Dominika Cibulková Tenistka roka 2018 Dominika Cibulková sa stala najúspešnejšou hráčkou v histórii ankety, keď zvíťazila už ôsmykrát.

Úprava účesu bola v tomto prípade dramatická. Uhladené, s mierne mokrým efektom upravené kadere nechali vyniknúť masívnym šperkom na ušiach. Tie si ako reklamná tvár a ambasádorka značky vybrala v známom klenotníctve „česko-slovenskej“ značky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The neon wig last night made me realize I really love my dark hair. So posting it three times!

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Styling známej tenistky (inšpiráciu Kim Kardashianovej si porovnajte pri obrázku vyššie) často rozdeľuje jej fanúšikov a mnohým sa jej hra s najmodernejšími trendmi nepozdáva.

Jedno sa však nedá Cibulkovej uprieť. Na tenisovom poli patrí rozhodne medzi najzaujímavejšie oblečené dámy. Nevypáli to vždy na jednotku s hviezdičkou, ale to konieckoncov ani v tenise. Stále však platí, že triumfov má v zásobe dosť.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Dominika Cibulková #Roberto Cavalli #trend #Tenista roka #styling

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...