Tvár takmer bez vrások, mladistvý šarm: Verili by ste jej, že má 54?!

Vyzerá skrátka očarujúco. Herečka Sandra Bullock na premiére v Berlíne očarila nielen módnou kreáciou, ale aj svojím mladistvým vzhľadom.

28.11.2018 14:39
Herečka Sandra Bullock na premiére novinky Bird... Foto: ,
Herečka Sandra Bullock na premiére novinky Bird Box v Berlíne. Oblečená v šatách Alberta Ferretti.
debata

Držiteľka Oscara pricestovala do metropoly Nemecka predstaviť novinku Bird Box. Pri tej príležitosti, samozrejme, nepodcenila ani prípravy a večerný styling. V kreácii na jedno rameno od dizajnérky Alberty Ferrettiovej vyzerala táto brunetka očarujúco.

Ešte pozoruhodnejší je však fakt, že Bullock má už 54 rokov. Pri pohľade na jej tvár takmer bez vrások sa to zdá takmer nemožné.

Samozrejme, niet pochýb, že aj táto hviezda akčných filmov Nebezpečná rýchlosť musela podstúpiť niekoľko zákrokov u šikovného chirurga. Výsledný dojem je však zatiaľ veľmi prirodzený a svieži.

Herečka Sandra Bullock na premiére novinky Bird... Foto: Reuters, FABRIZIO BENSCH
Herečka Sandra Bullock na premiére novinky Bird Box v Berlíne. Oblečená v šatách Alberta Ferretti. Herečka Sandra Bullock na premiére novinky Bird Box v Berlíne. Oblečená v šatách Alberta Ferretti.

Bullockovej novinka Bird Box, ktorá sa objaví na kanáli Netflix, vznikla v réžii dánskej režisérky Susanne Bierovej a prináša mysteriózny príbeh o hľadaní životného šťastia. Okrem Bullockovej si v ňom zahrala napríklad Sarah Paulson či John Malkovich.

S Paulsonovou sa hviezda stretla aj pri nakrúcaní filmu Debbina 8, vtedy sa vraj veľmi spriatelili a ďalšia práca na Bierovej projekte bola pre nich skvelou príležitosťou, ako priateľstvo prehĺbiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Sandra Bullock #vzhľad #mladosť

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...