Dve megasvadby hviezd! Chopra si vzala Jonasa, zatienila ju indická kolegyňa?

Je to zhoda náhod, alebo nebodaj tak trošku súboj indických krások a superhviezd? V jeden týždeň sa konali v Bombaji dve veľkolepé svadby.

30.11.2018 00:00
debata
Herečka Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick... Foto: Profimedia
Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick Jonas Herečka Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick Jonas počas jedného z povinných svadobných rituálov. Tradičný ceremoniál Puja sa konal v Bombaji.

O dvojici Priyanka Chopra a Nick Jonas vie čo-to aj našinec. Bývalá víťazka svetovej súťaže krásy a herečka, ktorá už roky pôsobí v USA, a americký spevák a herec sa zasnúbili pred pár mesiacmi a absolvovali aj tradičný indický ceremoniál.

Podľa zdrojov z okolia by sa dvojica mala zosobášiť počas nasledujúceho víkendu – vzhľadom na indické tradície ich však čakalo už niekoľko „predohier“. Spoločne absolvovali tradičný ceremoniál v rodičovskom dome nevesty a nasledovať by mala hinduistická svadba, po ktorej bude pokračovať aj kresťanský sobášný obrad.

Herečka Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick...
Herečka Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick...
+3Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick Jonas na...

Zábery šťastných snúbencov, medzi ktorými je desaťročný vekový rozdiel (s tým, že Chopra je staršia), zaplavili médiá nielen v Indii, ale aj USA.

Lenže rovnaký čas na svadobnú parádu si vybrala aj ďalšia indická hviezda – herečka Deepika Padukone, ktorú v Európe pozná verejnosť najmä ako krásku z festivalu v Cannes. Tá sa svojím zákonitým partnerom Ranveerom Singhom sobášila už pred dvoma týždňami. V stredu však v Bombaji absolvovali tradiční indický ceremoniál.

Bollywoodska hviezda Deepika Padukone a jej... Foto: SITA/AP, Rajanish Kakade
Deepika Padukone a jej manžel Ranveer Singh Bollywoodska hviezda Deepika Padukone a jej manžel Ranveer Singh stoja pred fotografmi v Bombaji počas ich svadobného obradu pre indické príbuzenstvo a médiá.

Pohľad na nevestu vyrážal dych. Deepika mala na sebe úchvatnú zlatou niťou vyšívanú kreáciu, ktorá rešpektuje indické tradície a je typickým odevom pre tamojšie nevesty. Dvojica, ktorá je skutočnými superhviezdami Bollywoodu (indickej podoby Hollywoodu), pritiahla k sebe ešte viac pozornosti ako Chopra s Američanom Jonasom.

V prípade druhej menovanej však musíme počkať do víkendu, aká bude jej finálna podoba nevesty. Zdroje z okolia nevesty sľubujú, že Miss World z roku 2000 bude rešpektovať všetky tradície, no zároveň plánuje opulentnú svadobnú róbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Nick Jonas #Bombaj #Priyanka Chopra #Deepika Padukone

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...