Zahalená a predsa supersexy! Pozadie Dakoty Johnsonovej zvádza Marakéš

Niekedy naozaj netreba ukázať všetko, aby žena bola sueprzvodná. Herečka Dakota Johnson to potvrdila na festivale v Marakéši. A pripomenula slávnu britskú celebritu.

04.12.2018 00:00
debata
Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale v... Foto: Profimedia
Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale v Maroku. Herečka Dakota Johnson na filmovom festivale v Maroku.

Dcéra herečky Melanie Griffithovej a herca Dona Johnsona je členkou poroty filmového festivalu a už niekoľko dní sa nachádza v Maroku na slávnostnom podujatí. V nedeľu večer na červenom koberci nechýbala, prišla aj s kolegami uctiť režisérku Agnes Varda.

Pozornosť fotografov však celkom zaslúžene patrila práve 29-ročnej hviezde ságy Päťdesiat odtieňov sivej. Johnson si vzala na seba krémové šaty z jemnučkého saténu, ktorý dokonale obkresľoval jej krivky. A keď kráčala po červenom koberci, hoci zahalená, jej krivky dostali príležitosť zažiariť.

zväčšiť Zľava: Ileana D'Cruz, Laurent Cantet,... Foto: SITA/AP, Abdeljalil Bounhar
Ileana D'Cruz, Laurent Cantet, Dakota Johnson, Tala Hadid, režisér James Gray a Joana Hadjithomas, Daniel Bruhl, Lynne Ramsay a Michel Franco Zľava: Ileana D'Cruz, Laurent Cantet, Dakota Johnson, Tala Hadid, režisér James Gray a Joana Hadjithomas, Daniel Bruhl, Lynne Ramsay a Michel Franco - to sú členovia poroty 17. ročníka filmového festivalu v Marakéši.

V kreácii značky Bevza pripomenula Johnson Pippu Middletonovú počas svadobného dňa jej sestry, dnes vojvodkyne Kate a princa Harryho. Pred pár rokmi sa vďaka podobným šatám z Pippy stal nový sexsymbol a tiež vzor pre najpôvabnejší zadoček Británie. Nuž, konkurentku by určite našla aj v Dakote Johnsonovej.

Tá sa len nedávno priznala, že pre svoju postavu musí tvrdo drieť, cvičí a trénuje. Keď sa nedávno objavila vo filme s hercom Chrisom Hemsworthom, posťažovala sa v jednom rozhovore, že je nespravodlivé, ako to funguje.

Pippa Middleton a jej slávne pozadie počas... Foto: SITA/AP, Martin Meissner
Pippa Middleton a jej slávne pozadie počas svadby jej sestry Kate Middletonovej za princa Williama. Pippa Middleton a jej slávne pozadie počas svadby jej sestry Kate Middletonovej za princa Williama.

Slávny svalovec vraj môže zjesť balenie cukríkov a vyzerá ako poloboh, ona si dá jeden a má o kilo viac. Pozrite sa na záber z Marakéša – my si myslíme, že také zlé to nebude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Dakota Johnson #Marakéš #pozadie

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....