Bujný dekolt Kardashianky, grimasy jej manžela: Slávny pár na šou Versace

Na verejnosti ich spolu až tak často nevídať. A ak áno, zvyčajne pôsobia ako veľmi vážny manželský pár. Na prehliadke Versace v New Yorku to však bolo inak.

03.12.2018 13:15
debata
Manželia Kanye West a Kim Kardashian pózujú... Foto: Reuters, ALLISON JOYCE
Manželia Kanye West a Kim Kardashian pózujú fotografom pred prehliadkou Versace. Manželia Kanye West a Kim Kardashian pózujú fotografom pred prehliadkou Versace.

Televízna a internetová celebrita Kim Kardashian a jej manžel Kanye West zavítali na prehliadku Pre-Fall 2019, kde sa na móle prezentovala nová kolekcia talianskeho módneho domu. Ten pred pár mesiacmi väčšinovo do svojho vlastníctva získal Michael Kors a tak prezentácia na americkom trhu nebola asi žiadnym prekvapením.

Modelka Anne Ewers.
Modelka a herečka Emily Ratajkowski.
+19Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke značky...

Prítomnosť slávneho páru je tiež nepochybne dobrým marketingovým ťahom. Kim Kardashian so značkou Versace však spolupracuje už dlhší čas a potvrdila to aj tentoraz – výberom mimoriadne odvážnych minišiat z trblietavého strieborného materiálu. Dekolt odhaľoval jej bujné poprsie, dĺžka zase jej vytrénované stehná. A po jej boku sa usmieval West.

Áno, to je asi najprekvapujú­cejšie. Známy americký raper sa totiž na verejnosti prezentuje zvyčajne len so zachmúrenou tvárou a bez emócií. Tentoraz však po boku svojej manželky robil grimasy a nadšene pózoval. Podľa viacerých zdrojov to vyzeralo, že dvojica je vo skvelej nálade a iskrenie medzi nimi bolo neprehliadnuteľné.

Manželia Kanye West a Kim Kardashian pózujú... Foto: Reuters, ALLISON JOYCE
Manželia Kanye West a Kim Kardashian pózujú fotografom pred prehliadkou Versace. Manželia Kanye West a Kim Kardashian pózujú fotografom pred prehliadkou Versace.

Westovci sa však iba minulý týždeň ocitla v paľbe kritiky – dôvodom malo byť využitie súkromného Boeingu, ktorého kapacita je vyše 600 cestujúcich. Slávny pár si ho však mal prenajať len pre seba a svoj tím bodyguardov či asistentov, aby mohli odletieť do Japonska. Okamžite sa tak spustila vlna kritiky na to, akým spôsobom ničia životné prostredie a neberú ohľad na dopady svojich krokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Versace #Kim Kardashian #Kanye West #manželia #grimasy

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....