Barkolová v bikinách na Chopku! Lyžiarsku sezónu štartovala Němcová aj Dejdar

Hoci mnohí z nás nemajú radi chladné zimné počasie, nadšenci lyžovania nedajú dopustiť na poctivú a poriadne zasneženú zimu. Cez víkend sa takí zišli v známom stredisku v Nízkych Tatrách.

03.12.2018 15:49
debata (2)
Moderátorka Erika Barkolová otestovala svoju... Foto: Tatry Mountain Resorts
Erika Barkolová Moderátorka Erika Barkolová otestovala svoju otužilosť na Chopku. A vyzliekla sa do plaviek.

Otvorenie tamojšieho strediska sa vždy nesie vo veľkolepom duchu a výnimkou nebol ani tohtoročný prvý decembrový víkend. Medzi hosťami sa objavili známe tváre slovenského, ale aj českého šoubiznisu.

Herečka Anna Polívková.
Moderátorka Erika Barkolová otestovala svoju...
+13Moderátorka Veronika Ostrihoňová a spevák Robo...

Pozornosť pritiahla napríklad herečka Anna Polívková, ktorá si nielen otestovala snehový svah, ale nechala sa tiež vyspovedať v čoraz populárnejšej talk-šou moderátorky a reportérky Veroniky Ostrihoňovej. Hrdinka komédie Po čom muži túžia a dcéra známeho českého zabávača Bolka Polívku nehovorila len o práci, ale vpustila Ostrihoňovú a divákov aj trochu viac do súkromia, hoci si ho úzkostlivo stráži.

Modelka Pavlína Němcová. Foto: Peter Reefe Kováč
Modelka Pavlína Němcová. Modelka Pavlína Němcová.

Medzi hosťami sa objavila tiež česká modelka Pavlína Němcová, ktorá zavítala do Nízkych Tatier po šiestich rokoch. Tá naopak nedávno otvorene priznala, že sa rozišla s partnerom. To jej však úsmev z tváre nevzalo – teda aspoň nie pred objektívmi, kde je vždy profesionálka. Němcová si otestovala večernú atmosféru príjemného baru, ale tiež neváhala a vyrazila na vyše 2000 metrov vysoký Chopok.

Tam pripravila poriadne horúcu „podívanú“ fotografom moderátorka Erika Barkolová. Tvár TV JOJ sa totiž vyzliekla do bikín, aby vrak patrične oslávila otvorenie lyžiarskej sezóny. Áno, v teplote, ktorá sa pohybovala okolo nuly, to zvládla s úsmevom na tvári. A mnohí zostali prekvapení, že Barkolová je opäť v ukážkovej forme.

Herečka Anna Polívková na svahu. Foto: Peter Reefe Kováč
Herečka Anna Polívková. Herečka Anna Polívková na svahu.

Medzi hosťami zimného víkendu boli aj mená ako Martin Nikodým, Peter Sklár, Martin Dejdar či Robo Papp. Viac si pozrite v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #lyžovačka #Nízke Tatry #Erika Barkolová #Veronika Ostrihoňová #sezóna #Pavlína Němcová

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...