Toto sú nohy 64-ročnej dámy? Verte, že závisťou zblednú aj študentky...

Nedávno to bola speváčka 72-ročná Cher, ktorá si pre cenu za mimoriadny hudobný prínos vyrazila v minišatách. Zdá sa, že podobný nápad mala aj niekdajšia supermodelka Christie Brinkley. Má 64!

04.12.2018 12:04
debata (1)
Bývalá supermodelka Christie Brinkley na... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Bývalá supermodelka Christie Brinkley na premiére filmu Paris to Pittsburgh. Bývalá supermodelka Christie Brinkley na premiére filmu Paris to Pittsburgh.

Pohľad na niekdajšiu tvár z tituliek Sports Illustrated Swimsuit Issue je potešením pre oči a nič na tom nemení ani jej pribúdajúci vek. Brinkley to potvrdila počas premiéry novinky Paris to Pittsburgh, na ktorej musela nejedna mladšia dáma zblednúť závisťou.

Niekdajšia modelka a dnes podnikateľka predviedla v krátkych čiernych elastických šatách svoje ukážkové nohy. A veruže, jej krivky stále vyzerajú tak, že by sa pokojne mohla postaviť aj pred objektív profesionálov.

Zľava: Supermodelka Christie Brinkley, Michael... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Zľava: Supermodelka Christie Brinkley, Michael Bloomberg a Martha Stewart na premiére filmu Paris to Pittsburgh. Zľava: Supermodelka Christie Brinkley, Michael Bloomberg a Martha Stewart na premiére filmu Paris to Pittsburgh.

Konieckoncov, to aj urobila a len nedávno. So svojimi dcérami Sailor a Alexou pózovala na titulnej strane titulu Footwear News. Aj tam sa nohy ocitli v hlavnej úlohe. Rodinné trio sa pred objektív posadilo len v bielych pánskych košeliach a s odhalenými nohami v lodičkách. Len málokto by povedal, že rozdiel medzi trojicou dám na obrázku je niekoľko desaťročí.

Staršia dcéra Alexa Ray Joel, ktorú má topmodelka s hudobníkom Billym Joelom, má 32 rokov. Mladšia dcéra Sailor Brinkley Cook, ktorej otcom je podnikateľ Peter Cook, dovŕšila 20. Topmodelka Christie Brinkley je tiež matkou syna Jacka, ktorý má 23.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #krása #vek #nohy #modelka #Christie Brinkley #pózovanie

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...