Čo akcia, to zásah do čierneho! Julia Roberts vyzerá skvelo, ako to robí?!

Hollywoodska herečka Julia Roberts patrí už roky medzi najväčšie hviezdy. Niekdajšia držiteľka titulu najkrajšej ženy sveta podľa magazínu People svoju povesť potvrdzuje neustále.

05.12.2018 00:54
debata (4)
Zľava: Mia Fowler, Jakari Fraser a herečka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Mia Fowler, Jakari Fraser a herečka Julia Roberts Zľava: Mia Fowler, Jakari Fraser a herečka Julia Roberts na premiére filmu Ben Is Back.

Momentálne sa matka troch detí venuje propagácii novinky Ben is back a práve pri tej príležitosti sa zúčastnila na niekoľkých oficiálnych akciách. Pri pohľade na ňu je jasné jedno – vyzerá skrátka očarujúco.

Päťdesiatjedenročná hviezda to potvrdila aj na slávnostnej premiére v pondelok večer v New Yorku, kde sa objavila v šatách Oscar de la Renta na jedno rameno a bielom saku. Elegantná, šarmantná, skrátka očarujúca. Len pár hodín predtým navštívila televízne štúdia v pestrofarebných pruhovaných šatách a opäť to bola strela presne do čierneho.

Herečka Julia Roberts (vľavo) a jej kolega... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Julia Roberts (vľavo) a jej kolega Lucas Hedges Herečka Julia Roberts (vľavo) a jej kolega Lucas Hedges predstavili spoločne film Ben Is Back.

V Hollywoode je síce akosi zvykom, že vek je číslo a mnoho žien aj mužov vyzerá mladšie a sviežejšie než väčšina ich rovesníkov v bežnej populácii. V prípade Robertsovej je to však čosi iné. Vyzerá veľmi príťažlivo, no zároveň si stále zachováva akýsi pocit reálnosti, spojenia s normálnym svetom.

Je to pravdepodobne rola oddanej matky a manželky, ktorá ju v očiach verejnosti poľuďšťuje a pretavuje sa aj do rozhovorov, záberov na sociálnych sieťach. Materstvo a jeho silu rieši aj spomenutá snímka Ben is back.

Zľava: Herec Courtney B. Vance a jeho kolegyňa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zľava: Herec Courtney B. Vance a jeho kolegyňa Julia Roberts s detakými hercami Jakari Fraserom a Miou Fowlerovou. Zľava: Herec Courtney B. Vance a jeho kolegyňa Julia Roberts s detskými hercami Jakari Fraserom a Miou Fowlerovou.

Roberts v nej stvárnila matku drogovo závislého tínedžera, ktorá sa snaží zachrániť svojho syna zo spárov závislosti, ale najmä jeho minulosti. S kolegom Lucasom Hedgesom, ktorý si zahral jej syna na plátne, strávila Roberts dlhší čas aj pred nakrúcaním, aby si spolu vybudovali pevnejšie puto a vžili sa do úloh matky a syna.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #vek #materstvo #Julia Roberts

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...