Toto sa nerobí, Kanye... Rapera zvozil ako malého chlapca, toto je dôvod!

Ak má niekto hviezdny status, neznamená to ešte, že má aj dobré spôsoby. Na premiére nového muzikálu na Broadway, v centre ktorého stojí život speváčky Cher, sklamal jedného z hercov raper Kanye West.

05.12.2018 10:00
debata
Manželský pár Kanye West a Kim Kardashian pred... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Manželský pár Kanye West a Kim Kardashian pred premiérou muzikálu The Cher Show. Manželský pár Kanye West a Kim Kardashian pred premiérou muzikálu The Cher Show.

Známy americký hudobník sa dočkal verejnej kritiky od jedného z protagonistov titulu The Cher Show – herca Jarroda Spectora, ktorý stvárňuje na javisku Sonnyho Bona, bývalého manžela Cher. Spectora rozhnevalo, že West veľkú časť predstavenia sledoval mobilný telefón.

Herec Jarrod Spector, ktorý stvárnil Sonnyho...
Speváčka Cher (vľavo) a herečka a scenáristka...
+5Zľava: Herci Micaela Diamond, Stephanie J....

„Hej, Kanye, je fakt cool, že si na našom muzikáli. Ak zdvihneš oči od telefónu, uvidíš, že tu hore hráme a robíme šou. Je to premiérový večer. Pre nás celkom dôležitá vec. Ďakujem pekne,“ zverejnil na Twitteri Spector.

Reakcia od rapera sa neobjavila. Isté však je, že na muzikálové predstavenie zašiel v prvom rade kvôli svojej manželke Kim Kardashianovej. Tá sa viackrát vyznala z toho, že Cher je pre ňu veľkým módnym vzorom.

Zľava: Herci Micaela Diamond, Stephanie J.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zľava: Herci Micaela Diamond, Stephanie J. Block, Teal Wicks a Jarrod Spector stvárnili hlavné úlohy v The Cher Show. Zľava: Herci Micaela Diamond, Stephanie J. Block, Teal Wicks a Jarrod Spector stvárnili hlavné úlohy v The Cher Show.

Na slávnostnej premiére sa predviedla v netradičnej kreácii kovovej sivej farby. So speváčkou Cher, ktorá bola tiež prítomná, sa však údajne nestretli. Rolu slávnej speváčky a herečky si na javisku strihli hneď tri rozličné herečky Micaela Diamond, Stephanie J. Bloch a Teal Wicks.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #Twitter #kritika #Kim Kardashian #Kanye West #Cher #predstavenie #reakcia

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....