Vojvodkyňa Kate priniesla Vianoce na Cyprus a večer predtým... ako živá Diana!

Britský princ William s manželkou Kate v stredu navštívili vojakov na britskej vojenskej základni Akrotiri na Cypre, aby im v predvianočnom období poďakovali za ich službu.

06.12.2018 11:15
debata (6)
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge po prílete na Cyprus. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge po prílete na Cyprus.

Počas krátkej návštevy sa William a Kate stretli tiež s rodinami príslušníkov armády, ktoré žijú na základni, a s členmi miestnej komunity, napísala agentúra Reuters.

„Blížia sa Vianoce a Catherine aj ja si uvedomujeme, že vám všetkým patrí poďakovanie za vašu prácu a uznanie vašich obetí,“ uviedol princ William. „Z čias, keď som ešte nosil uniformu, obaja vieme, aké to je, keď chcete vybalansovať svoje pracovné povinnosti a rodinný život,“ dodal.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge zdraví deti...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge s drahocennou...
+3DECEMBER 2018: Vojvodkyňa Kate z Cambridge v...

William a Kate vojakom odovzdali vianočné darčeky získané od rodinných príslušníkov, s ktorými sa v utorok stretli v Londýne, napísal na Twitteri Kensingtonský palác. „Vieme, že to nie je jednoduché pre vás, vaše ženy, manželov, deti ani priateľov v Británii. V mene všetkých doma by sme vám ale chceli poďakovať,“ povedal princ.

Na Cyprus manželská dvojica odletela hneď na druhý deň po tom, čo sa v Londýne konala slávnostná večera na počesť členov diplomatického zboru v Buckinghamskom paláci. Na akcii sa zúčastnila aj kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa Kate patrila medzi dámy, ktoré na seba okamžite strhli pozornosť.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge s drahocennou... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate z Cambridge s drahocennou tiarou, ktorú nosila kedysi princezná Diana. Vojvodkyňa Kate z Cambridge s drahocennou tiarou, ktorú nosila kedysi princezná Diana.

Okrem očarujúcich večerných šiat od Jenny Packhamovej sa totiž predviedla s tiarou, ktorú kedysi nosila s obľubou princezná Diana. Ide o vzácny kus šperku, s ktorým sa niekdajšia manželka princa Charlesa zúčastňovala na oficiálnych podujatiach.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #krása #Cyprus #večera #tiara

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...