Ariana Grande je Žena roka! Na párty však zvádzala aj Dua Lipa či Graham

Postavenie žien sa za posledné roky výrazne zlepšilo. Magazín Billboard však myslí na ženy už dlhšie. Aj v rámci svojich ocenení Women in Music, na ktorom opäť udelil cenu pre ženu roka.

07.12.2018 14:20
debata
Speváčka Ariana Grande stavila na svoj... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Ariana Grande stavila na svoj opulentný štýl. Speváčka Ariana Grande stavila na svoj opulentný "Barbie" štýl.

Titul si domov odniesla speváčka Ariana Grande, ktorá sa ocitla aj na titulnej strane najnovšieho vydania magazínu. Na štvrtkovej akcii v New Yorku bola v dobrej nálade a neprehliadnuteľná. Pre magazín prezradila, že v hudbe dokáže nájsť upokojenie a tvorba jej dodáva silu aj nádej.

Speváčka Ariana Grande stavila na svoj...
Britská speváčka Ellie Goulding.
+6Speváčka Janelle Monae.

„Keď vás život skúša niekedy s poriadne tvrdými sra..mi, vaše priority sa postupne zmenia,“ uviedla Grande, ktorej bývalý priateľ, raper Mac Miller, sa tento rok predávkoval a zomrel. „Dnes už si nepotrpím na hlúposti. Jediné, na čom mi záleží, je byť šťastná a zdravá a skladať hudbu,“ komentovala Grande.

Na slávnostný večer 13. ročníka Women in Music dorazili aj ďalšie hviezdy hudobnej brandže. Prišla Alicia Keys, Janelle Monae či Cyndi Lauper. Pozornosť pútala napríklad Dua Lipa, odetá do kombinácie nohavíc, oversized saka a podprsenkového to­pu.

Topmodelka Ashley Graham predviedla svoje kypré... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Ashley Graham predviedla svoje kypré krivky v skrátenom tope. Topmodelka Ashley Graham predviedla svoje kypré krivky v skrátenom tope.

Zvodný look predviedla však aj modelka Ashley Graham. Kyprá kráska si zvolila top nad pupok, čím odhalila kus obnaženej pokožky. Hoci podobné kreácie si mnoho plnších žien neodváži obliecť, Graham opäť ukázala, že kilá či centimetre navyše nie sú prekážkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #ženy #Ariana Grande #Ashley Graham #Dua Lipa

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...