Na Monicu Bellucci jej ex už určite nemyslí! Jej nástupkyňa je ale kus

Modelka Tina Kunakey (21) sprevádzala na parížskej premiére svojho manžela, herca Vincenta Cassela.

17.12.2018 00:00
debata

Francúzsky herec Vincent Cassel (52) prišiel na premiéru novinky L'Empereur De Paris, ktorá sa udiala v Paríži. Po jeho boku sa usmievala jeho mladučká žena, modelka Tina Kunakey (21).

Vincent Cassel (52) prišiel na premiéru novinky... Foto: Profimedia
Vincent Cassel, Tina Kunakey Vincent Cassel (52) prišiel na premiéru novinky L'Empereur De Paris s manželkou, Tinou Kunakey.

Práve tmavovlasá kráska s dokonalým úsmevom na seba strhla všetku pozornosť. A celkom zalúžene, bola nádherná. A to aj napriek tomu, že svoje sexi telo nijako špeciálne neodhalila, skôr naopak. Prišla zahalená od hlavy po päty do čiernej, počas pózovania fotografom mala na sebe dokonca dlhý kabát, v ruke držala kabelku značky Prada v hodnote vyše 2 000 eur. Vo filmovej novinke si po boku Vincenta Cassela zahrala krásna Olga Kurylenko.

52-ročný Cassel prišiel oblečený v odtieňoch modrej a od svojej čerstvej manželky sa počas pózovania fotografom nepohol ani na krok.

Slávny francúzsky herec si mladučkú kráku zobral za manželu len nedávno – koncom augusta. „Áno“ si povedali v meste Bidart na juhozápade Francúzska po dva roky trvajúcom vzťahu. Tina Kunakey sa preslávila ako modelka plaviek a spodnej bielizne.

Rok 2009: Herečka Monica Bellucci a jej manžel... Foto: SITA/AP, THIBAULT CAMUS
Rok 2009: Herečka Monica Bellucci Rok 2009: Herečka Monica Bellucci a jej manžel Vincent Cassel na vyhlásení filmových cien Cézar.

Po Casselovom boku vystriedala taliansku herečku Monicu Bellucci, ktorá bola jeho manželkou 14 rokov, vzťah sa im rozpadol v roku 2013. Dvojica sa stretla pri nakrúcaní francúzskeho filmu Apartmán (1996). Zosobášili sa v roku 1999 v Monaku. Majú dve dcéry, Devu a Leonie. Boli známi tým, že žili veľmi nezávislé životy, aby sa vyhli rutine, pričom Bellucci väčšinou bývala v Ríme a Cassel v Paríži.

View this post on Instagram

A post shared by Tina Kunakey (@tinakunakey) on

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #Vincent Cassel

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...