Felicity Jones na premiére ukázala prsia ako uväznené v sieti... toto nevyšlo!

Nie vždy to vyjde! Ani hollywoodskym hviezdam s top štylistami, ktorí majú k dispozícii značkové róby. Stalo sa to aj herečke Felicity Jonesovej.

17.12.2018 12:04
Herečka Felicity Jones na premiére On The Basis... Foto: ,
Herečka Felicity Jones na premiére On The Basis of Sex v kreácii Dior.
debata

Hviezda filmu Teória tresku, za výkon v ktorom bola pred pár rokmi nominovaná na Oscara, sa objavila v nedeľu na premiére nového filmu On the basis of sex. Fotografov a hostí však zaujala najmä svojím vzhľadom.

Britskú rodáčku obliekla na premiéru značka Dior, no voľba veľkolepej róby v telovej farbe bola akousi dvojsečnou zbraňou. Snaha o zvodnú nehu nevyšla celkom podľa predstáv a dôvodom bol aj strih a forma šiat.

Herečka Felicity Jones na premiére On The Basis... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Felicity Jones na premiére On The Basis of Sex v kreácii Dior. Herečka Felicity Jones na premiére On The Basis of Sex v kreácii Dior.

V oblasti hrude mala totiž Jones na šatách oválne kaskády pevných volánikov. Hoci zámer bol asi dobrý, výsledný dojem už menej. Vyzeralo to viac, akoby jej niekto zamotal prsia do siete, ktorá vytŕča na všetky strany a navyše pripomína igelitové vrecko.

Kreácia z ateliéru haute couture patrí síce medzi to najlepšie, čo dokáže parížsky módny dom vyprodukovať. V tomto prípade však jednoducho platilo, že nie vždy umelecké krajčírske dielo dokáže súznieť aj s nositeľkou. Lepšie by asi vyzeralo na figuríne.

Jonesovú však môže tešiť aspoň fakt, že za výkon v spomenutej novinke opäť žne pochvaly od kritikov. A módnu reputáciu si určite napraví už čoskoro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #róba #vzhľad #Dior #Felicity Jones

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...