Dáma ako z katalógu! Keira Knightley boduje, obliekla Chanel ku kráľovnej

Herečka Keira Knightley vždy patrila medzi najštýlovejšie britské hviezdy. A nesklamala ani počas posledných dní.

19.12.2018 00:00
debata
Herečka Keira Knightley v sukňovom kostýme... Foto: Reuters, POOL
BRITAIN-ROYALSHerečka Keira Knightley v sukňovom kostýme Chanel Haute Couture. Herečka Keira Knightley v sukňovom kostýme Chanel Haute Couture.

Už minulý týždeň mali jej fanúšikovia možnosť oceniť jej podobu na slávnostnom ceremoniáli v Buckinghamskom paláci, kde herečke odovzdali Rád britského impéria za mimoriadny prínos vo svete kultúry.

Tridsaťtriročná herečka sa obliekla do kreácie z dielne Chanel Haute Couture a vyzerala ako ukážková dáma s francúzskym šmrncom. Na odovzdávanie neprišla sama, spoločnosť jej robil manžel James Righton a tiež obaja herečkini rodičia. Je celkom zjavné, že svoj vycibrený štýl zdedila čiastočne aj po mame Sharman.

Herečka Keira Knightley (druhá zľava) a jej... Foto: Reuters, POOL
Keira Knightley (druhá zľava) a jej manžel James Righton Herečka Keira Knightley (druhá zľava) a jej manžel James Righton (vľavo) spoločne s herečkinými rodičmi - Sharman Knightleyovou a Kevinom Williamom Knightleym.

Hviezda filmov ako Pýcha a predsudok či Luskáčik a štyri kráľovstvá momentálne prezentuje svoju ďalšiu novinku – film Life in Pictures. Tú uviedla aj v pondelok podvečer pri stretnutí s novinármi v Londýne.

Tentoraz exkluzívny tvídový kostým nahradili šaty s výrazným kvetinovým vzorom od značky The Vampire's Wife. Stojí za ňou manželka speváka Nicka Cavea Susie a jej kolekcie žnú veľké úspechy práve medzi hollywoodskymi hviezdami. Okrem britských celebrít, ktoré volili modely napríklad na májovú kráľovskú svadbu princa Harryho a Meghan Markleovej, sa už Susie Cave presadila so značkou aj v USA.

Herečka Keira Knightley na predstavení filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Keira Knightley na predstavení filmu Life in Pictures. Herečka Keira Knightley na predstavení filmu Life in Pictures.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Keira Knightley #Chanel #pôvab #Rad britského impéria #Susie Cave

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...