Bruško rastie, Meghan povinnosti neodkladá! Takto žiarila na návšteve hospicu

Zdá sa, že niet týždňa, čo by sa vojvodkyňa Meghan neobjavila na verejnosti v rámci svojich oficiálnych povinností. Úsmev z tváre jej však nemizne.

18.12.2018 13:02
debata (3)
Vojvodkyňa Meghan ukázala rastúce bruško. Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Vojvodkyňa Meghan ukázala rastúce bruško. Vojvodkyňa Meghan ukázala rastúce bruško.

Manželka princa Harryho sa aj vo štvrtok predpoludním venovala pracovným povinnostiam a vyrazila na návštevu domova pre seniorov, ktorý poskytuje opateru starnúcim umelcom a predstaviteľom kultúrnej obce. Samozrejme, pozornosť bola sústredená predovšetkým na pôvabnú vojvodkyňu.

Brunetka nosí pod srdcom prvé dieťa a v šatách s jemným florálnym motívom opäť ukázala, že sa zaobľuje každým týždňom. Narozdiel od švagrinej Kate, ktorá mala práve pri prvom tehotenstve veľké problémy so zdravím a najmä nevoľnosťou, však to Meghanine prebieha bez zjavných komplikácií a veľmi ľahko.

Vojvodkyňa Meghan počas návštevy domova pre... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan počas návštevy domova pre seniorov Brinsworth House, v ktorom žijú bývalí umelci a predstavitelia kultúrnej obce.

Minulý týždeň sa dokonca vojvodkyňa objavila na večernom podujatí pri príležitosti odovzdania Britských módnych cien, kam prišla odovzdať trofej dizajnérke Clare Waight Kellerovej – autorke jej svadobných šiat pod značkou módneho domu Givenchy.

Médiá sa pozastavili nad tým, že americko-kanadská herečka porušila nepísané pravidlá kráľovského dvora, keď vyrazila do spoločnosti s nechtami nalakovanými čiernou farbou. Také niečo si vraj výslovne neželá samotná kráľovná Alžbeta II. Na štvrtkovej návšteve Brinsworth House však už ruky 37-ročnej Meghan zdobil telový lak.

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #tehotenstvo #seniori #pôvab #vojvodkyňa Meghan

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...