Po odchode z Bieleho domu je z Obamovej disko-diva! Čižmy za 3500 eur!

Manželka niekdajšieho prezidenta USA Barracka Obamu nikdy nepatrila medzi tradičné prvé dámy. A Michelle Obama to potvrdila aj počas svojho rozhovoru v New Yorku, ktorý vznikal pri príležitosti vydania jej memoárov.

21.12.2018 00:00 , aktualizované: 09:20
debata (6)
Bývalá prvá dáma USA Michelle Obama predviedla... Foto: SITA/AP, Frank Franklin II
Michelle Obama Bývalá prvá dáma USA Michelle Obama predviedla počas rozhovoru poriadne odvážny "nightclub" look.

Ku knihe Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama už absolvovala niekoľko interview. V stredu večer sa však v newyorskom Barclay Centre stretla s herečkou Sarah Jessicou Parkerovou, ktorá sa ocitla v úlohe moderátorky a novinárky. A spovedala bývalú prvú dámu USA.

Pozornosť publika sa však nezvrtla len na odpovede dvojnásobnej mamy a úspešnej bývalej právničky, ale tiež na jej vzhľad. Obamová totiž vyzerala skvelo. A veľmi moderne a zvodne.

Bývalá prvá dáma USA Michelle Obama (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Frank Franklin II
Bývalá prvá dáma USA Michelle Obama (vľavo) a herečka Sarah Jessica Parker. Bývalá prvá dáma USA Michelle Obama (vľavo) a herečka Sarah Jessica Parker.

Na stretnutie s fanúšikmi a Parkerovou si obliekla zavinovacie šaty vo výraznej žltej farbe. Ešte odvážnejší bol však detail, ktorý odhalila, keď si sadla so kresla a preložila nohu cez nohu. Na oboch mala totiž vysoké trblietavé čižmy, ktoré vyzerali ako skutočná výbava do slávneho newyorského Klubu 54. Išlo o model z dielne francúzskej značky Balenciaga, ktorý sa údajne predáva za 4000 dolárov (približne 3500 eur)!

Obamová už viackrát v minulosti ukázala, že miluje tanec a zábavu. Ešte ako manželka prezidenta sa objavila napríklad v talk-šou Jimmyho Fallona, kde spoločne predviedli tanečné kreácie. Tancovala aj počas mnohých benefičných návštev a povinností. Video si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #tanec #vzhľad #Michelle Obama #disko

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....