Ledecká, Kvitová či Strýcová! Odvážne šaty v hlavnej úlohe, takto sa predviedli

Keď nedávno anketu Tenista roka na Slovensku vyhrala Dominika Cibulková, všetkých zaujal jej odvážny večerný styling. Jej české kolegyne sa však pozerajú na vec podobne.

23.12.2018 08:38
debata
Víťazkou ankety Športovec roka v susednom Česku... Foto: Profimedia
Víťazkou ankety Športovec roka v susednom Česku sa stala Ester Ledecká. Víťazkou ankety Športovec roka v susednom Česku sa stala Ester Ledecká.

Počas piatkového večera vyhlásili v susednom Česku víťazov ankety Športovec roka a na najvyšší stupienok sa postavila snoubordistka Ester Ledecká. Dcéra známeho speváka Janka Ledeckého síce dorazila na slávnostný večer vo veľmi ležérnom outfite širokých nohavíc a záplavy zavinovacích svetríkov a bundy, potom sa však zmenila na zvodnú dámu v čiernom.

Tenistka Petra Kvitová v odvážnej večernej róbe. Foto: Profimedia
Tenistka Petra Kvitová v odvážnej večernej róbe. Tenistka Petra Kvitová v odvážnej večernej róbe.

Pod priehľadný top s dlhými rukávmi si Ledecká obliekla čipkovanú čiernu podprsenku, večerný look dotvorila zvonovou čiernou sukňou až po zem. Takáto podoba Ledeckej pravdepodobne prekvapila aj samotných jej rodičov či blízkych, talentovaná olympijská víťazka si však nepochybne moment „ženskosti“ užívala. Aj s korunou, ktorú dostala na ceremoniáli.

Na ten dorazili v piatok večer aj ďalšie známe mená českého športu. Čo sa dám týka, sexepíl a zvodnosť hrali prím. Napríklad tenistka Petra Kvitová stavila na večerný model čiernych šiat s trblietavým dezénom, ktoré disponovali poriadne odvážnym dekoltom. V niektorých momentoch si musela blondínka svoj dekolt skrátka dobre strážiť, aby fotografom neodhalila viac.

Aj tenistka Barbora Strýcová dorazila s... Foto: Profimedia
Aj tenistka Barbora Strýcová dorazila s odvážnym dekoltom. Aj tenistka Barbora Strýcová dorazila s odvážnym dekoltom.

Podobný prípad však bola aj Kvitovej kolegyňa Barbora Strýcová. Ďalšia známa tenisová hráčka Českej republiky dorazila na akciu s priateľom Petrom Matějčekom, šéfredaktorom magazínu Elle. Jej večerná voľba sa niesla v znamení minimalistického luxusu. Zvolila šaty s jemne padnutým lemom látky v živôtiku, ktorý rovnako ponúkol odvážne uhly pohľadu…

Ktorej dáme to pristalo podľa vás najviac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Kvitová #Ester Ledecká #Barbora Strýcová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...